Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Diskuze

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

Ratemus

bohužel musím souhlasit a přitom tak dobrá předloha , hodnocení jinak nechápu, asi fakt hodnotily pilot stejně jak u Constantina  , který dopadl mnohem huř a přitom je o dost lepší (zajímavé je anděly hrajou černoši v obou seriálech :D )

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

to řikám pořád, tohle se těžce nepovedlo, Lucifera mám načteného a to je uplně jiné kafe....seriál nestojí ani za jednu hvězdu, doufám že skončí

na příspěvěk reagoval Martas81

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Kobino

Skutečně už je na čase ukázat rozdíl mezi Luciferem a nějakým vtipným playboyem. Posledních pár epizod se nestalo vůbec nic.

Kobino

Kobino (hodnocení, recenze)

 Seriál se dle mého přestane brzy natáčet. Jeho sledovanost od prvního dílu klesla o x tisíc (čemuž se vůbec nedivím). 

na příspěvěk reagoval Saraph

viviak

viviak (hodnocení, recenze)

velka slabota posledne epizody-vobec sa nebudem divit ak to zrusia. predtym to bolo apson vtipne a ked uz aj to prestava byt tak je nieco zle. jo a detektiv lucifer linka to vobec. aj som sa veru obaval ze toto bude serial, kde len pilot bude dobry a pak to pojde z kopca. dovie ci to vobec dopozeram.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Shakaar

Já pilot hodnotil 3ma hvězdama a obával jsem se, že to takhle dopadne. Po 6té epizodě s křídly jsem to zvedl na 4*, ale myslím, že po finále bude zase snižovat. Ten seriál je přesně takový jak jsem se obával. Zlatej Constantine oproti tomuhle. Tom Ellis se sice snaží a některé temnější momenty jsou fajn, ale je jich po čertech málo. To hodnocení je, ale sakra přenaný. Snad Preacher nedopadne stejně. Druhou řadu tohodle radši ani nechci vidět.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Tak po posledním díle si fakt myslím že to má seriál spočítaný, naprosto bez gradace děje, dějová linie prakticky není, to každotýdenní "Daddy issue" už není ani vtipné ani zajímavé, někdo tady řešil že to příliš připomíná CSI - když už nic, je to aspoň solidní detektivka, Lucifer k tomu má zatraceně daleko a když top postavy je Maze a dcera od Chloe, asi je skutečně něco špatně. Ze zvědavosti se mrknu na závěr, ale pochybuju že i vzhledem k nízkorozpočtovém pojetí to bude nějak extra Fantasy/Mysteriozní závěr. Jinak stále nevím proč to má tak vysoké hodnocení...asi pro pilot...

na příspěvěk reagoval dragon94

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Doufejme že se na konci série v Lucym něco zlomí a začne být zase badass. Ta romantická linie mi nevadila do doby, kdy šlo jen o to, aby jí přefikl, ale snad to nenechají zajít tak daleko, že se do ní zabouchne. Snad to vybalancují. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak ten dělá AMC.. ta vzhledem k tomu jak zvládají TWD bych se o Preachera moc nebál.. i trailer vypadá velmi dobře.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

to je strašný fakt že jo co s tim udělali, hrozně se bojim, jak dopadne seriál Preacher.....

na příspěvěk reagoval dragon94

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Ratemus

tak tohle je zatím komediální seriál, i když je v něco málo v pozadí a tenhle díl nebyl o nic lepší, než předchozí.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Dle rozhovoru tvůrců se tam taky nic nadpřirozeného neukáže. Z nadpřirozených postav se neukáže nikdo jinej než Maze (Barmanka) a ten černej anděl... Krom jedné epizody s Luciferovými křídli vůbec nic.

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Ratemus

Vesměs nic. Spíš takové to, že se sem tam Lucifer naštve a rozsvítí se mu oči. Pak je tu jeden týpek, kterého přivedl z mrtvých Luciferův brácha. Nikde žádní démoni nebo jiné dimenze, co by divák viděl.

senin

senin (hodnocení, recenze)

Ratemus

u 7. dílů, kde jsem skončil já, to byla pořád rádoby vtipná detektiva a navíc podle rozhovoru s tvůrci (co se tváří, že ani neví co s tím) se tam žádné další nadpřirozeno neobjeví... takže fail...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

zvolsi

no protože v komiksech nic takového není, Lucifer patří k nejlepším komiksům a světě a oni si tou předlohou naprosto vytřeli prdel

na příspěvěk reagoval zvolsi

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

skončil jsem u třetího dílu....ptám se těch co to sledují, už se tam něco děje z prostředí Lucifera, nějaký nadpřirozeno, jiné dimenze, Peklo, démoni a tak?, nebo je to pořád rádoby vtipná detektivka?

na příspěvěk reagoval senin, Saraph

Flopik

Flopik (hodnocení, recenze)

Neviem ako vy ale 9 epizóda bola skvelá. Vtipná na konci celkom dráma.. A konečne sa začal prejavovať Lucifer aj keď iba trošku ale pomaly to prichádza.

na příspěvěk reagoval dragon94

zvolsi

zvolsi (hodnocení, recenze)

Tom Elis je tam fakt dobrej :) a nějak moc nechápu, proč to každý popisuje jako detektivku, když to vůbec není o těch případech ale o tom co se děje během nich :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Veskoslav

Veskoslav (hodnocení, recenze)

Je tam spousta věcí z komiksu:) Zase bych to tak nezatracoval. A Tom Ellis mi tam sedí perfektně. Prostě dejte "padoucha" Britovi a máte poloviční úspěch. Jinak co se týče sledovanost, tak to srovnání není zrovna ideální. V Americe, kde nemá kabelovku, jakoby nežil, tak se moc nejede ten styl, co je u nás. Jenom přehnaná očekávání tvůrců a Fox je prostě klasický mamlas, co zabil nejeden seriál kvůli "nízké" sledovanosti. Doufám, že se "zabijí" i tento, ať si ten titul největších idiotů tv seriálů plně zaslouží za ty roky, co už zrušili. Jinak sledovanost je v průměru 3,9 mega ale k tomu ještě připočíst DVR, tak pak už jste někde kolem 5-6 mega na díl.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Jinak poslední epizoda, nezdá se vám že to jede trochu jako přes kopírák? Nějaké ty vtípky, Lucifer odmítá že mu na někom záléží, málem někoho uškrtí ale zázračně ho zastaví Chloe. Na konci pak sedí smutně/uraženě u klavíru, chlastá a příjde ho povzbudit kdo pak asi...fakt čekám až si dají hubana. Jinak se z toho stala průměrná kriminálka, kdyby aspoň příběhová linie byla nějak zajímavá, ale stojí to na tom že Amenadiel se snaží dostat Lucifera do pekla a mimo to se Lucifer stává čím dál více lidský...hmm, fakt nosný příběh. S takovou tomu moc nedávám šanci že se to dočká druhé řady, když scénaristi možná nemají asi ještě vymyšleného o čem to bude.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Flopik

Protože Lucifer běží na celostátní neplacené televizi. Kdežto tebou dva zmiňované běží na placené televizi, na kterou se nemůže podívat každý.

Je to jako bys na Slovensku porovnával sledovanost Markízi a třeba HBO ... Na kterej z těch kanálů se asi na Slovensku bude dívat více lidí?

Průměrná sledovanost Markízi bude asi o dost větší než průměrná sledovanost HBO. Lucifer zkrátka běží na televizi kde jsou zvyklí na mnohem větší sledovanost.

Flopik

Flopik (hodnocení, recenze)

Vedel by mi niekto vysvetliť jednu vec. Napríklad Lucifer má sledovanosť v priemere 3,9M.... A dajme tomu že Arrow alebo Supernatural majú okolo 2M.. Prečo sa tu hovorí o nízkej sledovanosti , a pri spomínaných 2 sa to berie v pohode ? 

na příspěvěk reagoval dragon94, ComicBookGuy

Flopik

Flopik (hodnocení, recenze)

Neviem mne sa veľmi 8 diel nepáčil.Ako nebol zlý ale rozhodne nebol ani najvtipnejší ako sa hovorilo.Chýbalo mi tam minimálne niečo diabolské... A aj sledovanosť mal bohužiaľ zase o niečo nižšiu.

na příspěvěk reagoval Saraph

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama