Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (760)

juta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mám moc rád a moc mě mrzí, že ho stopli. Díky němu jsem začal více dělat dobré skutky a také jsem začal trochu věřit v karmu a možná jednou nebo vícekrát se mi to už vyplatilo. Nejen díky tomu, ale i vtipným situacím a hláškám především Randyho, který je boží sem si tenhle seroš moc oblíbil. Všechny herce, kteří hrají hlavní postavy se okamžitě staly mými oblíbenci, protože dokázali naprosto brabůrně zvládnout charaktery svých postav a i když je vidím v jiných filmech, tak si vždy představím právě je, ze seriálu Jmenuju se Earl. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Earl vedl poměrně spokojený život plný drobných nesrovnalostí. V opilosti se omylem oženil s těhotnou Joy a jejich další dítě svou černou barvou pleti dávalo tušit, že důvodem těhotenství nebyla Earlova spermie. Earl to v klidu přešel s plechovkou piva v ruce a jednoduchými krádežemi s pomocí svého zabržděného bratra Randyho udržoval životní standard rodiny. Jednoho dne se však Earl čelně střetl s jiným významem slova karma, než je průtokový ohřívač vody. Pochopil zákon příčiny a následku a rozhodl se napravit všechny své minulé hříchy. Jelikož je Earl v konání dobra naprostým nováčkem, tak je samozřejmé, že při snaze napravit minulé hříchy se občas dopouští nových pochybení, což je pro nezaujatého diváka velmi zábavné. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Za nápad určitě klobouk dolů, geniální a vtipné. Karma a jak žít lepší život. Seriál, který prostě nemá chybu. Earl a Randy se snaží napravit co v životě napáchali. Earl J. Hickey drobný zlodějíček s pochybnou minulostí. Když vyhraje v loterii 100 000 dolarů, srazí ho auto a výherní tiket odlétne. Následně v nemocnici uvidí pořad Poslední výzva s Carsonem Dalym, kde se dozví o karmě a rozhodne se změnit svůj život. Sepíše si seznam všech špatných věcí, kterých se v životě dopustil, a rozhodne se je odčinit, věří, že to je jediná cesta, jak získat pozitivní karmu. Poté, co udělá první dobrý skutek, jeho výherní tiket se k němu vrátí. Earl to chápe jako znamení a proto se rozhodne postupně škrtat věci ze seznamu. / Viděné epizody z 1-4 série *96.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů za poslední dobu, který mě opět donutil usednout k televizi, pravidelně, každý večír. A to pozor, i přesto, že koukám na dabovanou verzi. Takže si nechte ty kecy, že dabing je strašnej, zase tak hroznej není. I přes něj mám totiž rád uplně všecky postavy, které se v seriálu objeví a ten nápad, ten je radost sledovat. (9/10) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sú seriály, ktoré dokážu fungovať stále a stále, bez ohľadu na to, koľko dejových odbočení základná zápletka má, alebo ako sa postavy počas celého diania vyvíjajú. My name is Earl je jeden s týchto seriálov. Bavilo ma to. Na každý diel som sa tešil a partu s Camdenu som si obľúbil. Jason Lee sa objavil vo svojej najvďačnejšej úlohe. Jeho looser snažiaci sa konať dobro je veľmi krásne podaný a vďaka tomu obohatený o veľa vtipných momentov. O ostatných postavách sa vyjadrovať ani nemusím. Nikto mi tam nevadil a po Earlovi som najviac zbožňoval Krabmana. Ten černoch mal skrátka niečo do seba, obhliadnúc fakt, že myslel stále pozitívne a že bol vlastne vytrénovaný špión. Seriál fungoval na princípe zatajovania a objavovania. Keď sa neriešil nejaký problém zo zoznamu, tak sa riešili vzťahy hrdinov, ktoré išli stále hlbšie a hlbšie a dodávali tomu ten správny náboj. Jednoducho to malo za následok , že ste tie postavičky obľúbili. Seriál postupne odhaľoval ich minulosť a robil to podstatne lepšie ako sa to darí trebárs How I Met Yout Mother, kde toho začína byť na môj vkus veľa. Tak veľa že sa tam strácam. Nebyť slabšej tretej série, kde bol Earl vo väzení a v kóme, čo troška dynamiku predošlých sérií brzdilo, bolo by to za plný počet. Takto to je 1 séria 100%, 2 séria 80% 3. séria 60% a 4 séria 80%. Výborná vec, ktorá bohužiaľ skončila neuzatvorená. ()

Galerie (404)

Zajímavosti (51)

  • Earl (Jason Lee) vychází ze samotky a nemá vousy, jen strniště, což neodpovídá 60 dnům, během kterých byl na samotce věznění. (dc125)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama