Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (760)

prome 

všechny recenze uživatele

Chytlavý a dobrý seriál jenže, 1 série je za 5*, 2 už je horši, ale stále dobrá takže za 4*, ale 3 už hodně upadá a některé díly jsou tak nudné, že to raději vypnete takže slabši 3*. Doufám že stávka tomu pomůže a dalši díly budou lepši. Třetí série nedokoukaná. Viděl jsem pár dílů z novějších sérií a nepřišlo mi to vůbec vtipné. Škoda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů vůbec. Každej druhej díl je naprosto geniální a ty ostatní jsou přinejmenším děsně vtipný.. Anií nevim kdy sem se u nějakýho seriálu tak skvěle bavil a už vůbec nevim co by tomuhle seriálu šlo vytknout, Earl je fakt týpek k pohledání a Randyho proslovy prostě nemaj chybu a každej díl je zajímavej a hlavně vtipnej. Ale zase na druhou stranu, se Earl asi nebude líbit všem, i když z mýho pohledu to je dokonalost sama ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem zase jednou narazil na seriál, který jsem zvládnul zhlédnout do konce. Ze čtyř sérií se mi první 3 série moc líbily. Celá party hrdinů je naprosto skvělá. Jejich trampoty a lapálie úžasné. Všechno doprovází mnohdy vysoce vtipné flashbacky a nemalou mírou k úspěchu přispěla i kolosální hudba. 4. sérii už bohužel něco scházelo, nebo se mi prostě jen seriál okoukal a jsem tedy rád, že už (snad) definitivně skončil, protože už jsem v sobě nenacházel touhu v sledování pokračovat. Každopádně jsem se seriálem strávil moc pěkné chvíle, kdy jsem se často dlouho a intenzivně smál, a proto seriálu po zásluze dávám 4*. Tento způsob humoru byl mi velmi blízký. Doporučuji zhlédnout naprosto všem bez rozdílu věku, pohlaví, barvy pleti, sexuální orientace či něčeho jiného. Humor v seriálu po této stránce nedělá rozdíly a dělá si srandu úplně ze všeho a všech. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten, kdo říká, že smích je nejlepší lék, nikdy neměl kapavku." Organizované páchání dobra ze strany nijak přehnaně inteligentního lumpa Earla, za pomoci bystrostí zcela ignorovaného bratra Randyho, mne dokáže spolehlivě pobavit v kteroukoli denní i noční dobu. Takže hurá do Krabí boudy za nápravou nekonečného množství Earlových hříchů mládí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Není karma jako karma a ani seriál o buranech vždy nemusí postrádat originální a velmi nosnou, byť nebezpečně dvousečnou, myšlenku či inteligentní humor.. Jmenuju se Earl rozhodně platí za další velmi dobrý projekt šílence Grega Garcii, který se zkrátka vyžívá v bizarních motivech i charakterech, a tak se nabízí otázka, zda by nebýt předčasného ukončení celé série, která učinila z Jasona Leeho hvězdu, došlo k tomu očekávanému rozmělnění děje stojícího na velmi jednoduchém leitmotivu.. Mě by ovšem hodně zajímalo, zda by se tvůrcům vůbec podařilo nalézt důstojné finále.. ()

Galerie (401)

Zajímavosti (51)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama