Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Minimie 

všechny recenze uživatele

Nuda. Jednu sérii jsem jakž takž zvládla, ale stačilo mi to a pochybuju, že se k seriálu někdy vrátím. Je to plné nevtipných vtipů a trapných zápletek. Postava Zoey Deschanel mi vůbec nesedla; její věčné prozpěvování, divné nápady a chování ve stylu "jsem pořád roztomile mimo" se prostě nedá snášet moc dlouho. A ta úvodní znělka - co to sakra je? ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Uff. Neskutečně divně napsané postavy hraničící s kandidaturou na odvoz do Bohnic a to ne v tom dobrém, vtipném smyslu slova. Úvod seriálu (který jsem vynechal) byl údajně velice špatný a provázelo ho i přeobsazování rolí. O to více mně šokuje, jak málo vtipné jsou další díly. A postavit celý seriál na tom, že je Zooey Deschanel roztomilá mi přijde trochu přehnané. Obzvláště když vezmu v potaz, že sama hlavní hvězda seriálu je spoluproducentkou. Narcismus? No nic, New Girl jde prostě mimo mně. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Po pilotním dílu následovala trochu zklamání (Couch mi chyběl), ale s koncem první série jsem natěšená na tu druhou. Podle mě role Jess Zooey víc než sedí. To její podivínství je vtipné a jiskření mezi ní a Nickem mě baví. Vtipností se to amozřejmě nemůže vyrovnat Přátelům, ale rozhodně musím říct, že se při sledování New girl (a to už při úvodní písničce Who´s that girl) rozhodně bavím. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a půvabná Zooey se proměnila v ženu s příšerným vkusem a ještě horšími řečmi, proč to proboha udělala a opravdu nechápu, jak se to někomu může líbit. Mrzí mně to, taky jsem se těšila, že to bude nějaký osvěžující a příjemný a hlavně vtipný sitcom a ne trapnost nad trapnost. Myslím si, že se to nedožije druhé série a už vůbec nevěřím, že by laťka stoupla postupem času. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama