Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

New Girl, jakožto seriál stavící na jménu sympatické herečky Zooey Deschanel, považuju po pěti dílech za propadák. Zooey je protivná, nechová se přirozeně a má radoby vtipné hlášky, které ve výsledku působí trapně. Ostatně to se dá říct o všech účinkujích v této show. Odrazovalo mě i to, že jsou spolubydlící Jess zženštilí a přiteplení, je to až nechutné je pozorovat. Příklad: "jsem jedinej, kdo neviděl tvůj penis". Stačila mě hodina na to, abych se tomuto seriálu vyhnul obloukem. SHOW MUST GO OFF! ()

Botič 

všechny recenze uživatele

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer. UPDATE: New Girl dostala druhou šanci a od pátého dílu to všechno šlape jako hodinka. JUCHU! Nejšílenější banda brázdící televizní vody. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 9. díle: příjemný odpočinkový seriál, u kterého se výborně zasměju. I ty vtipy mi tam přijdou skvělé, prostě se mi líbí tenhle mírně trapný smysl pro humor. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, snad mě Zooey a její parta kluků nezklame. Konec série 1. série: Jo nechávám ty 4*. Je to lehce nadprůměrný výtečný seriál a doufám, že bude další řada:) 18. 4. 2013 A nakonec tomu dám celách 5*, seriál netáhne jen Zooey, ale jedná se o dokonalou vtipnou souhru všech 5 hlavních postav s kratšími asistencemi dalších hrdinů. Pořád mě to baví a stále se nemůžu dočkat dalšího a dalšího dílu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zooey zbožňujem. Zbožňujem ju zhruba od roku 2000, keď som prvýkrát videl Almost Famous a zbožňoval som ju celé roky vo vedľajších úlohách, dávno predtým, než ako Summer dobyla svet. A zbožňujem ju stále. Logicky je to ona na kom stojí celý seriál, bez nej by som ho nepozeral a bez nej by dávno zapadol medzi zvyšok priemerných sitcomov, ak by vôbec prežil prvú sériu. Rozumný ťah bolo nahradiť Wayansa hneď po prvej epizóde - degradoval ju svojou prítomnosťou na úroveň klasickej černošskej komédie a pri už tak tuctových postavách to iba zhoršoval. A zo začiatku to teda za moc nestálo. Našťastie som bol vďaka tunajším komentárom na to pripravený a pretrpel nevtipných klišé prvých (myslím) sedem častí, až k prvej vážne výbornej - tej so sexom. A potom už si Jess ako takú úroveň udržala, keď ovšem nerátam najzásadnejšie mínus celej prvej série a to sú nefunkčné vzťahy. Nie medzi hlavnými postavami - tie si síce nejde obľúbiť natoľko ako postavy HIMYM alebo BBT, ale aspoň sú bližšie realite - problém je, že New Girl by chcela byť hlavne o vzťahoch a tie ani raz nevydržia dlhšie než nejaké tri časti. Humor, ten by ušiel. Oproti spomínaným klasikám, alebo napríklad takému Community (ani neviem prečo to porovnávam) ho tu nie je ani desatine, celé to stojí skôr na pohodovej atmosfére, komickej postavičke (Schmidt), a obrovských očiach Zooey Deschanel, ktoré sa točia na všetky strany, a ak máte tú herečku aspoň trochu radi, minimálne ony vás donútia nad štvrtou hviezdou aspoň pouvažovať. Aj keď do nej niečo chýba. Ani neviem čo, asi poriadny vzťah s niekým zaujímavým, toho ale pravdepodobne prinesú až ďalšie série, na ktoré sa zatiaľ nechystám. 70% PS: Hosťovačky nič moc, naozaj vynikajúca bola asi len tá ruská modelka (meno si nespomeniem). A pri odchode Lizzy Caplan mi bolo tých urýchlených vzťahov ľúto asi najviac. Edit: V neskorších sériách sa to najprv dosť zlepší (takmer na úroveň klasík), aby to následne ostalo šlapať na mieste, a stalo sa tuctovým a neznesiteľným. Najvyššie dosiahne seriál niekde v polke a potom už len pozvoľne klesá. Boli časy, keď som mal Jess a jej partu hodne rád, keby som si ale mal vybrať, moja srdcová herečka by sa radšej tých osem rokov venovala filmom. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Skvelá, skvelá, naozaj skvelá vec. Nepamätám si, kedy som seriál zhliadol za tak krátky čas. Nedokázal som sa od neho odtrhnúť. New Girl je sympatickou vzťahovou komédiou, ktorej hlavnou doménou je to, že nie je uzatvorená v jednom štúdiou ako ostatné komédie, ale využíva rôzne prostredia, čím sa stáva zaujímavejšou a pre mňa osobne aj vyspelejšou. Máme totiž možnosť vnímať rôzne prostredia, ktoré obohacujú charaktery ústrednej pätice. Vďaka tomu som si mohol každú jednu postavičku zamilovať. Nedokážem určiť, kto je lepší, alebo horší, pretože sa krásne dopĺňajú a prinášajú ako obvykle nový, svieži pohľad na riešenie vzťahových vecí. Neviem dokedy to tomuto seriálu vydrží. Hlavne keď prvou sériou nastavili tvorcovia tak vysokú laťku. Inak sa jedná o výbornú záležitosť, pri ktorej som sa po dlhej dobe naozaj schuti bavil. 1 séria 100% V druhej sérií aj napriek originálnym nápadom aj vzťahovým rozuzleniam začína značne upadávať. Mám strach o tretiu sériu a znižujem hviezdu. 2 séria 65%. 3 séria je pre mňa veľkým prekvapením. Každý jeden diel chrlí nápaditosťou a vzťahy sa krásne pohybujú dopredu pričom to nie je ani na chvíľu nudné, alebo prekombinované. Skvelé že sa vrátila postava Coucha. 3 séria - 90% Ďalšia séria v mnohom prekonáva tretiu. Som veľmi rád, že seriál nepadá do šedých vôd priemeru ale s každým dielom sa vyťahuje vyššie a vyššie. Neskutočne som si to užil a keď to 5 všetko zakončí (dúfajme) budeme tu mať nezabudnuteľný seriál. Zvyšujem hodnotenie a dávam si ho do obľúbených. Winston rulees!! 4 séria - 100% Ďalšia séria a ďalšie zlepšenie. Pomaly ale isto sa to posúva do veľkého finále a všetky tie vtipy a vzťahové posuny fungujú. Obsadenie Megan Fox ako dôležitej vedľajšej postavy bol skvelý ťah. Naozaj jeden z najlepších seriálov vôbec s kupodivu funkčným a dojímavým záverom celej série. 5. Séria -100%. 6.séria - 100%, 7 séria - 70%. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)

Související novinky

Reklama

Reklama