Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze (400)

lindanovak odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Fox dostalo další z řady debilních nápadů a rozhodlo se zprznit komiksovou předlohu Lucifera do podoby Police Procedural, ve které se Pán pekel rozhodl spolupracovat s policií a řešit případy. Velmi si vážím této invence a jako poděkování ji rázem posílám do odpadní roury, tedy přesně tam, kam tahle břečka patří. ()

zuzrik 

všechny recenze uživatele

Po prvních 7 dílech jsem pořád nadmíru spokojená. Pokud kvalita vydrží a chemie hlavních dvou hrdinů nevyprchá, vydržím se dívat hodně dlouho :D Doufám, že se dočkáme dalších řad. ()

Thug_Leo odpad!

všechny recenze uživatele

Lucifer aneb jak tvůrci dokážou posrat námět, Uděláme z toho kriminálku a Lucifer vlastně ani není vládce pekla, jen usměvavý idiot, co nemá krom jména téměř nic totožného(může umřít,nemá křídla, jeho schopnosti jsou úsměvné). Pilot příjemně nalákal, od druhého dílu to jde do kopru, děti, rozbité manželství(klišé jak trám) Terapeutka v krizi co se snaží pomoci vládci pekla, WTF?! V roce 2017 bude nový seriál, bude se jmenovat Ježíš Kristus a bude to trapná kriminálka! ()

Sheevisnu odpad!

všechny recenze uživatele

patetické, stupidné, trápne herecké výkony a zneužitie dobrého mena dobrého komixu, ktorý je ďaleko, ďaleko pred týmto stupidným seriálom rovnako preceňovaná trapošina ako avengers, to už sú ľudia fakt nekritickí? a keď si otvoria hubu tak na nejaký skvost ako Interstellar? a nie, Sabrina mladá čarodejnica bola vtipná, toto je fakt trápne ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná zábava! Je to takový osvěžující bonbónek po všech těch nudných paskvilech. Jsem okouzlena a doufám, že tento srandovní seriálek a hlavně jeho humor, ještě nějakou dobu vydrží!!! ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Černý kůň této sezony. Přiznám se že jsem od tohoto seriálu mnoho nečekal. Obával jsem se hlavně toho, aby si seriál udržoval aspoň nějaký nádech té mystiky a nesklouzl k tuctové kriminálce, kterých zde máme miliony. Má obava se naplnila jen z části. Seriál těží s úžasných hereckých výkonů nejen Toma Ellise ale třeba i Kevin Rankin jako charismatický záporák Malcolm je skvělý. Seriál je vtipný, má výtečný soundtrack, problém nastává cca po půlce série. Člověk začíná mít pocit, že se ze seriálu stává právě ta nudná kriminálka, která se nikam neubírá. Naštěstí finální díly se opět ukázaly v dobrém světle a tak mohu jen doufat v to, aby nám tvůrci ve druhé řadě tyto výkyvy kvality už nenabízeli a ukázali pořádnou temnou pecku! 70% ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Takze ukradli najlepsiu cast z filmu Horns - ked mu zacali ludia hovorit vsetky ich tajne tuzby. Prva seria ujde a ku koncu mate pocit ze sledujete obdobu CIS.Druha seria zacina zasa vlazne a potom sa to spusti a clovek by najradsej pretocil vsetky vrazdy a sa sustredil iba na pribeh okolo Lucifera. Niekedy mi to vysetrovania vrazd lezie ozaj na nervy, ale serial sa zatial oplati pozerat. ()

kubixix 

všechny recenze uživatele

Začátek první série byl pro mě trochu pomalý. Dost jsem se pral, zda sledovat dále. Sem tam jsem si ale pustil další díl a postupem času jsem se prokousal k dalším a dalším. Mr. Morningstar, ani mnoho dalších postav mi ale k srdci zatím nepřirostlo. Na druhou stranu jsem rád, že děj není moc komlikovaný. Hezky se skoro vše v jedné epizodě vyřeší a můžeme se v klidu vrhnout na další. Uvidíme, zda se i druhá série bude odvíjet stejným tempem a pomalu a věcně eskalovat. ()

flouny8 

všechny recenze uživatele

První díl byl famózní, ale postupem času to začalo zaostávat a podobat se americkejm kriminálkám. Až moc se tu řeší vztahy a smrtelnost. Dyť je to kurva Lucifer, tak proč z toho nevyždímat víc? Ale Ellis tto hraje luxusně. ()

hooofi 

všechny recenze uživatele

abraka dabra a máme tu ameriku v plné parádě, všude kozatý modelíny, navoskovaní svalouši, chlastáme snad i za volantem (jistě, od toho je hlavní představitel ďábel) a morálka na úrovni z lepší PC hry - good guys vs bad guys. Devil is a good one apparently. No a pak tu máme divine partu - máma, táta a skvadru andílků co už neví co by z nudy provedli a koho by tím nasrali. Až na to, že toto božstvo neohrožených jsou vlastně lidi i s jejich vlastnostma. Hm... jo, je to z komixu, ano, ale i tak se to dako pojmout vice dospěleji, zkrátka po chlapsku. ()

Ariella 

všechny recenze uživatele

Ty zápletky jsou klaciské krimi, ale postava Lucifer je skvělá. Úžaně zní jeho britská angličtina mezi různými americkými dialekty. A jeho humor a flirtování a manipulace lidí jsou úžasné, až poučné :) ()

DarkViper 

všechny recenze uživatele

I když je to svým způsobem béčko a to jak si každý chodí do forenzního odělení jak do kavárny na čaj, je přemrštěné a ještě dalších pár detailů, byste tomu mohli vytknout, je Lucifer super seriál a u málo čeho se tak pobavím a odpočinu, jak u tohodle seriálu Tom eliis je neuvěřitelně charizmatickej a po všech ohledech dobrej herec, za mě obrovksej palec nahoru za všechny série. ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodné, jak se ten seriál zlepšuje. První řada sotva průměrná generická detektivka s dalším zvláštním konzultantem, ve druhé se to ale pěkně rozjelo a ve třetí to nezkazili. No a pokud by "vymodlená" čtvrtá (very well, Netflix!) byla opravdu poslední, tak jde o důstojné (a překvapivě drsné) zakončení, jakého se tak mnoho seriálů nedočká. ()

silviastef 

všechny recenze uživatele

Fajn serial, hlavne prva seria. Co ma zaujalo, je herec, ktory si svoju rolu neskutocne uziva, je proste dobry. Jeho partnerka je slabsia, stale ten isty face, ziadne emocie. Jej serialova dcera hra aj za nu. ()

Mangoo odpad!

všechny recenze uživatele

Jak uz tu nekdo zminil, jsem unaven jak je dnes moderni rozpliznout puvodne temne charaktery na poloromanticke brecko-sracky a tohle je jen dalsi ukazka. Vydrzel jsem tri dily a pak uz jsem nemohl a abych pravdu rekl, hned v prubehu prvniho jsem se parkrat zarazil stylem ,,...tak tohle ani nedava smysl takle by se zadny clovek (tim myslim tu trubku) nezachoval, ne tak vysetrovatel - slatanina , skace to od niceho k cemu? jen aby to narvalo vtipek sem a tam a aspon melo hlavu a patu? Fakt kravovina jak mraky... a to jsem spis obludne stupidni divak co se necha vtahnout do kdejakeho pribehu. Ale tohle,... ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama