Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (450)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Josh Schwartz, Chris Fedak | Hudba: Tim Jones / intro: Cake - Short Skirt/Long Jacket | Distribúcia: Warner Bros. Television, NBC | Štúdio: Collage Hill Pictures | Počet sezón: 5 (9.1.2015) || Jednoduché, sympatické, zábavné, na jedno použitie. Jedna sezóna síce stačila, ale Yvonnu Strahovskú by som zniesol aj na viac - cez jej meno z Dextra som sa dostal aj k Chuckovi. Vážna rovina z Dexa jej sadla viac. 72% | HD, THX, EN DTS | ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Fakt velmi podobne Reaper. Supermarket, zvlastne schopnosti milych mladych luzrov, po case konecne pekne dievcata okolo luzerov, komedialna zapletka - akurat tp nema stavu. Ak maju byt v sezone 2007 v US tri doelzite komedialne serialy, reaper, chucka pushing daisies, tak najoriginalnejsim a najlepsie spravenym je ten posledny menovany. ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

neviděla jsem první díl, takže vlastně nevím, jak to přesně začalo... druhý díl se mi nelíbil, ale řekla jsem si, že se kouknu raděj i na další a třeba se mi zalíbí (jak už se mi to u pár seriálů stalo), musím ale říct, že se tam střídají lepší díly s horšími, ať chci nebo ne, tak nemůžu říct, jestli mě uchvátil, nebo odpudil.. je prostě něco mezi. Plus dávám za poměrně dobré herecké obsazení a vtípky ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že se příběh vyvíjel. Na rozdíl například od Bing Bang Theory nebo Jak jsem poznal vaši matku, které jsou poslední dobou tak nějak bez posunu postav kamkoli. Možná to celé mohlo skončit po 4. sérii, ale to by svět přišel o pár skvělých scén dua Jeffster. Stížnosti na nedotažený závěr nechápu, byl vyřčený téměř jasně. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Takže v průběhu druhé série zvedám na plnou palbu. Dlouho sem hledal 40 minutový seriál nabitý akcí, ale hlavně s kvalitním Nerd humorem. Chuck je ztřeštěný klasik, který prostě stříli hlášky od pasu. Zdatně mu sekunduje jeho vousatý kámoš Morgan. A nesmím zapomenout na toho nejlepšího, cynicky sarkastického agenta Caseyho. Doufám, že jim všem humor vydrží. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • V piatej epizóde piatej série sa ako hacker objavil Freddie Wong, ktorý bol v tom čase známy youtuber. (sciny)
  • Mobilní telefon, který Chuck (Zachary Levi) používá, je Apple iPhone. (f.com)
  • V 6. epizóde 4. série si vedca zahral Robert Englund, ktorého poznáme z filmu Nočná mora v Elm Street (1984). Zaujímavé na tom je, že vysloví vetu: „Toto bude tvoja nočná mora“. (kamilgxk)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama