Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (1)

Cesty domů (2010) odpad!

Fuj, fuj, fuj. Další z těch krásných a především vysoce orginálních seriálů, na kterých mi vadí snad jen jediná věc - nechce se jim skončit. A nechtějí skončit, protože mezi námi chodí stále lidé, kteří se každodení večer ve společnosti ničeho jiného než téhle ubohosti prostě nezvládnou představit. Debil je ten, kdo to píše. Ztroskotanec je ten, kdo to režíruje. Chudák ten, kdo v tom hraje. A hlupák ten, kdo se na to dívá. Největším borcem a hrdinou je tedy pouze ten, kdo před takovou sračkou ostatní varuje a ani v koutku duše nikdy nepomyslel na jiné hodnocení než odpad. Ne, teď opravdu nemyslím sebe. Já na jiné hodnocení pomyslel, konkrétně na hodnocení nižší, protože jsem toho názoru, že když tomuto dávám odpad, tak tím vlastně urážím ostatní záležitosti stejně hodnocené, ale nesrovnatelně lepší. Blbější než tohle a další podobné české seriály už je snad pouze Stmívání. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama