Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze první dvě série, ale stačily mi k tomu abych si tento seriál velmi oblíbil. Samozřejmě když nepočítám ženské obsazení a jejich problémy, což jsem občas proklikával, ale dění v rodině Cohenů mě prostě bavilo. Navíc celé je to tu takové pěkně načančané, člověk z toho má takovou tu pozitivní letní náladu. Herecky tomu kralují Adam Brody a Peter Gallagher. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Svoje hodnotenie po čase som znížil z troch hviezd na dve, lebo postupom času som si uvedomil, že som tomu pridával asi pre Rachel Bilson, ktorá sa mi veľmi páčila. Taktiež Autumn Reeser, tá možno ešte viac. Inak to bol skôr trápny polonáboženský, polovzťahový, citovo vydierajúci mierny nepodarok, napriek niekedy úžasným príbehom. Dosť ma tento seriál deprimoval a robil výčitky svedomia kvôli tomu, že som nemal vzťah so ženou a bol pre mňa aj nostalgický, lebo mi pripomínal rôzne staré chvíľky, možno to bolo tým častým západom slnka, neviem, ale necítil som sa pri ňom veľmi príjemne. V istých chvíľach bol tento seriál úžasný, ale inokedy sa tie reči nedali počúvať a žasol som v negatívnom poňatí, čo predvádzajú postavy. Nepatrí to medzi moje srdcovky. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

O.C. je vedle Gilmorek jediný teenagerovský seriál, na který se dá dívat. I když jsou všechny postavy kýčové až to bolí, v první sérii mají své světlé momenty, a všechny dokážou - když ne rozesmát - tak aspoň navodit úsměv. Oproti zmíněným Gilmorkám jim však chybí cokoli, co by u seriálu udrželo (ne,teď nemyslím pěkné herečky, kterých je naopak v O.C. až až) a klasické "stírací" dialogy po chvíli omrzí. Když se ale člověk nudí nebo sedne k televizi jednou za týden, dá se na to dívat. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný seriál okoukaným od takových " perel " jako je 90210 a dalších jemu podobných " teen " seriálů, které někteří jedinci a nebo v horším případě skupiny, sledují pro mne z nepochopitelných důvodů ... :-/ Ani se nedivím, že natáčení dalších řad zrušili pro malou sledovanost a velký nezájem diváků. Nepopírám, že Mischa Bartonovic by vyrajcovala snad i homosexuála, ale o to asi ani tak nejde, co ? Z celkového hlediska tohoto přežitku nemohu dát jinak ...než odpad. Dodnes lituji každou minutu, kterou jsem u tohoto paskvilu strávil. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Už je to několik let, co jsem seriál viděl poprvé. O.C. je pro mě srdcovka a každý má seriály, na kterých vyrůstal. Pro mě je jedním z nich právě O.C. Musel jsem si celý příběh projít znovu a opět jsem byl chycen k obrazovce a hltal jeden díl za druhým. Během tří týdnů jsem se dostal opět až na konec. Může být spousta kvalitních seriálů, které člověk docení vysokým hodnocením, jak jsou propracovaný, ale vždy je potřeba i něco, co prostě potěší a odreaguje. Tahle rodina z Newportu je pro mě jednou z nejsympatičtějších napříč seriály. Postavy Ryana, Setha, Sendyho, Summer a Julie si nejde neoblíbit. Jen Marissa leze po první řadě na nervy. Navíc pocity na konci seriálu, když je vše včas a hezky ukončeno, není člověk znechucen natahováním seriálu, jsou k nezaplacení. Určitě si dám zase za pár let opáčko. 85% ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • OBSAHUJE SPOILERY! Seth vítá Lindsay do rodiny stejným proslovem, jakým do ní přivítal Ryana. (Hal_Moore)
  • Bazén Cohenů je jen čtyři stopy hluboký, takže si herci museli kleknout, aby vypadal hlubší. (Džejkop)
  • Herci Tate Donovan (Jimmy Cooper) a Chris Carmak (Luke Ward) patří podle titulků k hlavním postavám první řady, přesto se neobjeví v každém díle. Naopak Rachel Bilson (Summer Roberts) je jen speciální host, přesto nechybí v žádné epizodě první série. (Džejkop)

Reklama

Reklama