Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (760)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten, kdo říká, že smích je nejlepší lék, nikdy neměl kapavku." Organizované páchání dobra ze strany nijak přehnaně inteligentního lumpa Earla, za pomoci bystrostí zcela ignorovaného bratra Randyho, mne dokáže spolehlivě pobavit v kteroukoli denní i noční dobu. Takže hurá do Krabí boudy za nápravou nekonečného množství Earlových hříchů mládí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů za poslední dobu, který mě opět donutil usednout k televizi, pravidelně, každý večír. A to pozor, i přesto, že koukám na dabovanou verzi. Takže si nechte ty kecy, že dabing je strašnej, zase tak hroznej není. I přes něj mám totiž rád uplně všecky postavy, které se v seriálu objeví a ten nápad, ten je radost sledovat. (9/10) ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Po delší době sitcom, který se nesnaží zavděčit všem. V hlavní úloze ztělesněného pojmu "white trash" exceluje Jason Lee a nejen díky němu, ale i stylem humoru to připomíná díla Kevina Smithe. Humor, který se nebojí navést do čehokoliv a kohokoliv a přitom nespadá k fekálním vtipům. Navíc zaběhlé schéma tvůrci tu a tam okoření nějakou "specialitkou"; vznikají tak památné epizody typu parodie na COPS z druhé série. Prostě takřka ideál komediálního seriálu, který si i na počátku třetí série udržuje stále stejně výtečnou úroveň kvality. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Nádherné a humorné životní etapy Earla, Randyho, Joy, Darnella a dalších. Moc povedená komedie po všech směrech. Seriál je i citově zabarvený a vypravuje o napravení dříve špatného člověka. | 1.série(90%), 2.série(90%), 3.série(85%), 4.série(90%) > Průměr: 89% (5*) | ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů vůbec. Každej druhej díl je naprosto geniální a ty ostatní jsou přinejmenším děsně vtipný.. Anií nevim kdy sem se u nějakýho seriálu tak skvěle bavil a už vůbec nevim co by tomuhle seriálu šlo vytknout, Earl je fakt týpek k pohledání a Randyho proslovy prostě nemaj chybu a každej díl je zajímavej a hlavně vtipnej. Ale zase na druhou stranu, se Earl asi nebude líbit všem, i když z mýho pohledu to je dokonalost sama ()

Galerie (404)

Zajímavosti (51)

  • Karma, hlavní motiv seriálu, vycházející z buddhismu, je v seriálu prezentována odlišně. Dobré a špatné skutky podle karmy sice ovlivňují náš život, ale až ten příští. (Peterel)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno