Reklama

Reklama

Rookie Blue

(seriál)
Ukázka z filmu 2
Kanada, (2010–2015), 51 h 5 min (Minutáž: 39–43 min)

Hudba:

Ron Sures

Hrají:

Missy Peregrym, Gregory Smith, Enuka Okuma, Travis Milne, Charlotte Sullivan, Matt Gordon, Ben Bass, Eric Johnson, Lyriq Bent, Noam Jenkins, Peter MacNeill (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Od dob seriálu Policie New York tady nebyl televizní seriál, který by odhaloval svět lidí pracujících pro policii. Seriál Rookie Blue vyplňuje tuto generační mezeru a nabízí svým divákům nejen pravdivý pohled na práci policie, ale i spoustu adrenalinu, milostných zvratů a opravdového životního drama. Tento hodinový seriál sleduje životy pěti nezkušených poldů vhozených do velkého policejního světa, kde i malá začátečnická chyba může mít následky v rozsahu života a smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku 12. dílu 3. série, kdy si Dov Epstein (Gregory Smith) bere z formy muffin, je možné vidět, že si ho bere z levého okraje, ale v dalším záběru je vidět, že muffin chybí na pravém okraji uprostřed. (willy1)
  • Na konci 6. dílu 3. série má Dov Epstein (Gregory Smith) v ruce dvě jahody na špejli, tu v čokoládě podá Andy McNally (Missy Peregrym) a jedna mu zůstane, ale v dalších snímcích je jahoda na špejli jednou dole a pak zase nahoře. (willy1)
  • Na začátku 1. dílu 2. série, kdy Andy McNally (Missy Peregrym) nalévá džus, je možné si všimnout, že ve sklenicích je různé množství nápoje, v dalším záběru na sklenice je pak množství stejné a v dalším záběru jsou sklenice opět rozdílně nalité. (willy1)

Reklama

Reklama