Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sice dosti rozpačité, ale posledních pár dílů už více než solidně bavící komediální seriál, který samozřejmě nejvíce stojí a padá na výkonu Zooey Deschanel. Ta celý seriál táhne svým kouzlem a humorem a spolehlivě tak zastíní i zbytek postav, který ze začátku nemají moc co nabídnout. Už i její spolubydlící se ale začínají slušně rozehrávat a sympaťák Nick a roztomilej tupec Schmidt už taky stačili pár kladných bodů nasbírat. Uvidíme, jak se seriál vyvine dál, ale snad bude pokračovat v kvalitě nastavené posledních pár dílů. 70% Update po 2. sérii: Tahle partička začíná nabírat nehoráznou formu. Šílené vtipy a postavy záměrně balancující na hraně trapnosti (v tom dobrém slova smyslu). Ulítlé, svěží a postupem čím dál lepší, obzvláště díky výtečně napsaným postavám. Zooey a spol se nenápadně vyšvihli na současnou špičku komediálního žánru.80% ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha novinek letošního seriálového podzimu, která si vede poměrně dobře. Zooey je opradu kouzelná a dokáže vyvážit i ostatní slabší hlavní postavy. Prozatimních 6 dílů mělo střídající kvalitu, od průměrných až po jeden naprosto senzační. V dnešní konkurenci seriálů mě přesto dokázala zaujmout natolik, že jí budu i nadále věnovat mojí pozornost a uvidíme, jestli se seriál ještě zlepší, nebo zůstane ve stojatých vodách. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 9. díle: příjemný odpočinkový seriál, u kterého se výborně zasměju. I ty vtipy mi tam přijdou skvělé, prostě se mi líbí tenhle mírně trapný smysl pro humor. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, snad mě Zooey a její parta kluků nezklame. Konec série 1. série: Jo nechávám ty 4*. Je to lehce nadprůměrný výtečný seriál a doufám, že bude další řada:) 18. 4. 2013 A nakonec tomu dám celách 5*, seriál netáhne jen Zooey, ale jedná se o dokonalou vtipnou souhru všech 5 hlavních postav s kratšími asistencemi dalších hrdinů. Pořád mě to baví a stále se nemůžu dočkat dalšího a dalšího dílu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

New Girl je takovým dárkem pro všechny fanoušky Zooey Deschanel a zároveň logickým vyústěním její dosavadní kariéry. Žádná jiná herečka neumí zahrát střelenou, roztomilou a sexy holku od vedle tak přirozeně jako ona. Rozjezd seriálu je skutečně trošku rozpačitý, ale Damon Wayans naštěstí rychle zmizí ze scény (bohužel se na čas vrátí) a jeho náhradník přirozeně zapadne do party. Schmidt, židovská variace na Barneyho, si svoje uhraje s přehledem a životní nula Nick se zase rychle stala mým vzorem. Druhá série začne konečně pořádně tlačit na vztahovou notu, která společně s filmovým lookem (nejde o klasický studiový sitcom ve třech místnostech) posouvá New Girl blízko komediální elitě. Čtvrtá řada bohužel ukazuje, že seriál má svůj strop. S1 - S4: 70% S5 - S7: 60% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že ta nekonvenčnost a roztomilost u hlavní hrdinky bohužel není tak úplně pravdivá. Čím víc Zooey vídám v "New Girl"tím víc se nemůžu ubránit dojmu, že šíleně přehrává. Já jí tu její praštěnost prostě nevěřím, působí to dost uměle bohužel. Přitom jsem si po 500DOS jistá, že hrát umí-ale tahle postava jí naneštěstí vůbec nesedla. Humor občas milý, jindy trapný, ještě uvidíme, jestli mě něco při dalších epizodách překvapí.PS:musím konstatovat,že jediné,co se mi opravdu,opravdu líbí, jsou Zooeiny vlasy!:-) ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)

Související novinky

Reklama

Reklama