Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Po deseti dílech musím konstatovat, že Zooey Deschanel je zde naprosto bezkonkureční. Vtipná, milá, praštěná, správně naivní - prostě báječná. Vhodně zvolené charaktery a zajímavé vedlejší postavy dávají každému z příběhů tu pravou šťávu. A kdyby náhodou něco nefungovalo, tak je tu vždy Schmidt :-)) 8/10! ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Zooey je krásná a trhlá, ale celý seriál je takový nemastný neslaný. Všechny dějové zvraty se už objevily v jiných (lepších) seriálech, postavy a jejich charaktery taky nejsou nijak extra nové, takže celkově jde o pohodový seriál, který když neuvidíte, nic závažného se nestane. Možná se v dalších sériích stane něco originálního a opravdu vtipného, ale nemám chuť vidět víc jak 1. sérii. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že ta nekonvenčnost a roztomilost u hlavní hrdinky bohužel není tak úplně pravdivá. Čím víc Zooey vídám v "New Girl"tím víc se nemůžu ubránit dojmu, že šíleně přehrává. Já jí tu její praštěnost prostě nevěřím, působí to dost uměle bohužel. Přitom jsem si po 500DOS jistá, že hrát umí-ale tahle postava jí naneštěstí vůbec nesedla. Humor občas milý, jindy trapný, ještě uvidíme, jestli mě něco při dalších epizodách překvapí.PS:musím konstatovat,že jediné,co se mi opravdu,opravdu líbí, jsou Zooeiny vlasy!:-) ()

Botič 

všechny recenze uživatele

(Po třech dílech) Velké zklamání, v kterém Zooey Deschanel předvádí podobný výkon jako v Lemře líné a skouknutí dalších dílů by mohlo mít fatální následky v podobně amnézie zasahující mozkové centrum v oblasti s nápisem (500) Days of Summer. UPDATE: New Girl dostala druhou šanci a od pátého dílu to všechno šlape jako hodinka. JUCHU! Nejšílenější banda brázdící televizní vody. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

New Girl je takovým dárkem pro všechny fanoušky Zooey Deschanel a zároveň logickým vyústěním její dosavadní kariéry. Žádná jiná herečka neumí zahrát střelenou, roztomilou a sexy holku od vedle tak přirozeně jako ona. Rozjezd seriálu je skutečně trošku rozpačitý, ale Damon Wayans naštěstí rychle zmizí ze scény (bohužel se na čas vrátí) a jeho náhradník přirozeně zapadne do party. Schmidt, židovská variace na Barneyho, si svoje uhraje s přehledem a životní nula Nick se zase rychle stala mým vzorem. Druhá série začne konečně pořádně tlačit na vztahovou notu, která společně s filmovým lookem (nejde o klasický studiový sitcom ve třech místnostech) posouvá New Girl blízko komediální elitě. Čtvrtá řada bohužel ukazuje, že seriál má svůj strop. S1 - S4: 70% S5 - S7: 60% ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)

Související novinky

Reklama

Reklama