Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Zajímavosti (17)

Satan přichází (2016) (seriál)

  • Herec Bradley James přiznal, že mu skoro uniklo, že obdržel v listopadu 2014 upozornění do své emailové schránky od svého agenta na tento chystaný seriál s tím, aby si ho co nejdříve pročetl. Tou dobou byl plně vytížený prací na první sérii amerického seriálu iZombie (od r. 2015), kde hrál jednu z hlavních rolí a pohyboval se díky natáčení mezi USA a Kanadou a neměl čas pročítat nově příchozí emaily. Jeho agent mu naštěstí po nějaké době opětovně zaslal další upozornění a to už naštěstí ve své emailové schránce objevil, a tak si bližší informace mohl přečíst. Připravovaný seriál ho zaujal a když vyhrál casting z mnoha uchazečů, již nepodepsal smlouvu na druhou sérii v seriálu iZombie a ze seriálu dobrovolně odešel. První klapka k „Damienovi“ padla v Kanadě v únoru 2015 a natáčení trvalo několik měsíců, štáb se poté přesunul natáčet i do USA. (Lynette)

Satan přichází (2016) (seriál)

  • Na tom, že si nakonec v seriálu zahrál britský herec Bradley James, měl velký podíl tvůrce seriálu Glen Mazzara, který se za Bradleyho přimluvil a trval na tom, že je pro Damiena jako stvořený a jiného herce si v této roli nedokáže představit (poprvé ho v tv viděl v úspěšném americkém seriálu iZombie v roce 2015). Po zhlédnutí zkušební castingové pásky zaslané tímto hercem totiž všichni ostatní přihlížející tvrdili, že nemohou do amerického seriálu angažovat herce v hlavní roli s britským přízvukem a trvali na tom, aby roli dostal Američan. Glen Mazzara ale namítnul, že postava Damiena studovala v anglické škole jako dítě, takže má britský přízvuk, což jako argument pomohlo. Bradley James byl poté pozván do Los Angeles v USA na další užší castingové řízení a ani nebyl prý nervózní, protože v sobě prý cítil zvláštní pocit, že roli získá – dokonce si tím byl prý jistý. Měl pravdu, hlavní roli získal z celkového počtu stovky dalších uchazečů. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama