Reklama

Reklama

One Tree Hill

(seriál)
Drama / Sportovní
USA, (2003–2012), 139 h 46 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

James Lafferty, Chad Michael Murray, Bethany Joy Lenz, Hilarie Burton, Sophia Bush, Moira Kelly, Craig Sheffer, Paul Johansson, Barbara Alyn Woods (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Obsahy(1)

Seriál o partě středoškoláků, kteří jsou si zpočátku dost vzdálení. Ve středu dění jsou bratři Scottové - Lucas a Nathan, mající společného otce a životní lásku - basketbal. Na střední škole se setkávají nejdříve jako rivalové nejen co se týče pozice v týmu Tree Hill Ravens, ale i v lásce. Od toho se odvíjí zdánlivě vedlejší linie příběhu, ale nenechte se klamat, v One Tree Hill vše souvisí se vším. (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele Lum3n k tomuto seriálu (1)

One Tree Hill (2003) 

Seriál jde rozdělit na tři etapy. 1.-4. Série jsou dějově i emočně nabité a OTH nechává všechny ostatní teen seriály daleko za sebou. Konec čtvrté série s sebou přináší i vhodný čas pro ukončení seriálu, CW se ale rozhodlo pokračovat. Děj v 5.-6. sérii se posune o čtyři roky vpřed, tempo zpomalý a hraje se spíše na nostalgickou strunu. Konec šesté série je ještě vhodnějším místem pro uzavření seriálu než tomu bylo na konci té čtvrté, CW rozhodlo: Jede se dál! 7.-8. série probíhá již bez účati ústředního páru a dalších známých vedlejších postav, což se ukáže být katastrofou pro celý seriál. Děj je plytký, patetický a především nudný, staré postavy ztrácí jiskru a nové jsou mdlé a nevýrazné (snad s vyjjímkou Alex Dupré). Z pětihvězdičkové záležitosti OTH odplulo do kalných vod průměru. Máme tu tedy další klasickou oběť nenažranosti amerických studií. 1.-4. Série 90%, 5.-6. Série 80%, 7. Série 60% 8. Série - sledování jsem raději po dvou dílech ukončil. ()

Reklama

Reklama