Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Podle mě výborný seriál plný akce a vtipných hlášek a hlavně vtipných a dobrých herců. Všichni hlavní aktéři jsou skvělí a každý má něco do sebe, navíc mě potěšilo, že tam je Rachel Bilson, která je má oblíbená. I chlapi si najdou své, jelikož se zde vyskytuje nejedna sexy agentka, ženské taky nebudou smutnit při pohledu na některá mužská těla. Akce a často i napětí by se dalo krájet. Ještě ke všemu Zachary Levi to vždy tak trochu odlehčí a zjemní, takže se na to dá koukat pořád. Nyní jsem u konce první série a opravdu se těším na další díly. Jediné mínus je, že má každý díl 40 minut - brala bych to trochu kratší, ale není to nic co by se nedalo překousnout. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Skvělí herci, humor, akce i potřebná nadsázka, a druhá řada je ještě lepší než ta první... ale pořád je to takové... stejné...EDIT... už není... jakmile se trochu rozhodí zažitý stereotyp "záblesk - spojitost s fulcrumem - informace o zbavení se intersectu - proložené Buy More příhodami", umí seriál být opravdu hodně silný. 3. série R U L U J E dvakrát podtrženo a jsem zpátky na absolutně regulérně zasloužených 5* 4. řada slabota!!! ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Doba uzrála na komediální seriál se čtyřicetiminutovou stopáží. Většinou to funguje a člověk se baví. Je to sranda, jsou tam pěkný baby a hraje tam řízná hudba. Zachary Levi je jako Chuck hodně dobrej a jediný co mi vadí je jeho komickej kamarád Morgan, nějak mi nepřijde vtipnej a dost ten seriál brzdí. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, u nějž jsem si jist, že zabere trvalé místo v mojí TOP10. V agenta předělaný nerd Chuck Bartowski, krásná Sarah Walker, věčně skeptický drsňák John Casey, nešikovný Morgan Grimes, Ellie, Úžasňák a samozřejmě ztřeštěná dvojka Jeffster. Po všech pět sezón u mě tato kombinace parádně fungovala, vývoj charakterů naprosto odpovídal celému průběhu tohoto akčního komediálního seriálu a jeho požadavkům. Takže po Scrubs opět lítost, že už bohužel nebude možnost setkávat se s těmito hrdiny i nadále. Nemůže následovat nic jiného, než plný počet. ,,No to mě zchuckujte." ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nechal upoutávkou nalákat hned od první epizody, protože koncept sympatického hrdiny zataženého proti své vůli do špionážních hrátek a obklopeného dalšími výraznými vedlejšími figurami, okořeněný humorem a spoustou popkulturních odkazů a citací, mi sedí. Jen u kopacích scén blonďaté Sarah je vidět, jak hodně práce měl střihač, aby to vypadalo, že na to její představitelka má. P.S. Ve třetí řadě mě nesmírně iritoval B.Routh jako agent Shaw, který po celou dobu svého účinkování vypadal, jako že se každým okamžikem rozpláče. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • Scott Bakula dostal roli Stephena J. Bartowskiho i proto, že jsou tvůrci fanoušci seriálu Quantum Leap (od r. 1989), kde ztvárnil Bakula hlavní roli. (Roby)
  • Ve druhém díle první série pozná Chuck pod jedním obrázkem "sestřelení letu Oceanic 815". Stejný let je zásadní událost v seriálu Ztraceni (od r. 2004). (Vacablatna)
  • Postava Lindy Hamilton na začátku epizody prohlásí směrem k hlavním protagonistům: „Come with me if you want to live,“ („Pojďte se mnou, pokud chcete žít“). Odkazuje tím na její nejslavnější roli v kultovní sérii Terminátor. (DaUr)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama