Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele sedlo03 k tomuto seriálu (1)

O.C. (2003) 

Tenhle seriál jsem si nechal ujít v TV a ted, když mám čas, sem si řekl, že si ho pěkně vychutnám v originále. 1 SÉRIE - Newport Beach musí být určitě skvělé místo, ale je tu dost nevychovaných malých hajzlů, kteří vám umí pěkně zkomplikovat život, obzvláště, pokud jste Ryan a pocházíte s China, naštěstí tu vždy je jeho step brother Seth a ochotní a laskaví opatrovníci Kirsten a Sandy, kteří jsou prototypem správně fungujícího manželství po 20 letech. Marissa a Summer, jako dvě nejžhavější buchtičky z celého okolí se samozřejmě z nebezpečným Ryanem seznámí a spolu se Sethem všichni prožijí mnoho dobrodružství, na které jeden život nestačí, a to jsme pouze u první série. Sranda, sex, drama, Mischa Barton - ano vyjmenoval jsem vše podstatné. Po první sérii 80% //2 SÉRIE// Ve znamení pozvolně klesající kvality, ovšem je zde tolik potencionálu, že to tak vůbec být nemuselo. Nevyužitého potencionálu a co se mě týče, hodně mě zklamala dějová linie Alex a Marissa. Uvidíme co přinese další série, moc originality jsme v té druhé neviděli. //3 SÉRIE// Tvůrci se snaží udržet kvalitu a musím říct, že se jim to celkem daří, samozřejmě postupně to může začít trochu nudit, ale mě drama Seth - Summer prostě baví, vtipně přidaná postava Taylor, která přináší něco nového. Co mě ovšem nesedlo byla postava Johnyho, ten kluk byl zvláštně normální a "cute", až mi na tom přišlo něco slizkyho. Konec série jsme obrečel. Zůstávám na 4* //4 SÉRIE// Dějová linie Seth a Summer mě začla trochu nudit a vztah Taylor s Ryanem mi prostě nepřišel správnej, nebylo to, s čím tahle show přišla a po smrti Marissy se mi zdá, že tvůrci neví, kam se vydat, proto je to asi poslední sezóna tohoto seriálu. At už byla tahle série jakákkoliv, mé hodnocení to nezmění, pro mě O.C končí 3 sérií, ptž to co jsem viděl v posledním (16) dílu, bylo na odpad. //POSLEDNÍ DÍL// Blbost, neuvěřitelně nereálny a naprosto mimo nápad, s kterým tahle show přišla a nejvíc mě nasralo, že Ryan by šel ve stopách Sandyho a vzal do péče dítě - I mean WTF???? Neumíte nic originálního??? Špatny- //CELKOVÉ HODNOCENÍ// 1-3 série 4* - pravé O.C 4 série plus konec - 2* ale do mého hodnocení to započítávat nebudu. Děkuju za příjemnej zážitek, až na konec jsem si to skutečně užíval ()

Reklama

Reklama