Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je možná strašná hovadina, to opravdu nikomu neberu, ale dnešní díl s Paris Hilton byl naprostá pecka. Předešlé jsem sice nepovažoval za příliš dobré, ale tohle se prostě povedlo. Samotný děj byl velmi jednoduchý, ale ta chvíle, kdy se objevila Paris jako Kate a rozjela sebeparodii, to byl opravdu moment, na který se jen tak nezapomíná. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moc nechápu to nízké hodnocení. OC není pitomej seriál o tom, že i bohatí lidé mají problémy, jak by se na první pohled mohlo zdát. Je to vtipný seriál, podezřele perfektní rodinka Cohenů je sympatická a všechno doplňuje dobrý soundtrack (Blue Light od Block Party poslouchám nonstop už třetí den). Problémy jsou uvěřitelné a na postavy opravdu působí, není tu jedna katastrofa za druhou. Já vám nevím, mě to prostě baví. OC jsem žrala když jsem byla mladší, ale čas od času si na to vzpomenu a ráda se na pár dílů podívám, i teď, ve dvaadvaceti. A ještě jedna věc, která se nevidí tak často - poslední díl krásně uzavírá celý seriál a je naprosto geniální. ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Každý má svoje úchylky a tento seriál je jedna z mojich. Chvíle strávené s O.C. mám kurva rád. Sympatickí herci, skvelá hudba (asi kvalitatívne najvyváženejšia zo všetkých podobných seriálov - je perfektná stále), zaujímavé príbehy a príjemné exotické prostredie, také veci mám rád. Chápem, že to má svoje muchy a tomu nasvedčuje aj to, že nedám 5 hviezd. Prvé 3 série boli dobré, ale tá štvrtá... celý seriál sa zo slušného priemeru prehupol do kvalitných seriálových vôd. Viac ako perfektné... už teraz mi chýba... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Všichni krásní, inteligentní, bohatí (já nevím, co ještě) a k tomu si ještě žijí na pláži. Jejich snad jediným problémem je, jestli se k ní/němu vrátí ten bývalý/á, a o tom je vlastně celý seriál. Tvůrci smaozřejmě sází na krásné tváře (možná tu jsou pěkné dívky, ale zkusme být trochu objektivní). Hodnotím 1*, ze seriálů tohoto typu (a že jich není málo) nepatří k žádným světlým vyjímkám. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Má to být typicky americky reálné (rozuměj nereálné, takhle by se v životě nikdo nechoval) a taky to je. Je to typická pohádka z chudší bohatší vrstvy s velkým "barákem" a vlastním bazénem na "dvorečku." K tomu jsou tam téměř všichni mladí, což o to, ale všichni jako v podobných seriálech mají ideálně štíhlé postavy, hezké tvářičky bez jediné chybičky. Nikdo nemá nadváhu, nikdo nenosí brýle, nikdo není moc vysoký nebo moc malý, zkrátka takový sladký americký sen v dárkovém balení, který jakoby Vás vybízel jen si kousnout, až na to, že to jablko je spíš trpké než sladké. A způsobí Vám spíš nechuť než chuť k tomuto seriálu. Důvody proč dávám dvě hvězdičky jsou dva, první zní, stále je to lepší než řada amerických seriálů určených pro náctileté a telenovely to stále vysoce a s přehledem převyšuje. A ten druhý důvod je dvojitý - jsou to "herci" B.McKenzie a Adam Brody, ti dva se mi nějak zvlášť nelíbí, ale jejich výmluvná gesta a špetka humoru je to co tomuhle seriálu zvedá laťku na 2 hvězdičky. Pro tenhle seriálový výtvor jednoznačně platí - více humoru a méňe vztahů a mohlo to být lepší. ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Sethovo druhé jméno je Ezekiel. (Hal_Moore)
  • Adam Brody, narozdíl od své postavy, nesnáší plachtění po moři. Po natočení vůbec první plachtící scény Adam požádal, aby už podobné scény nikdy nenatáčeli. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama