Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

robbiee odpad!

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Videl som jednu časť a oblialo ma totálne znechutenie zo slabých hereckých výkonov, deja a hlavne celej myšlienky. Povedal som si, že nesúď podľa jedného dielu a tak som si pozrel ešte dva a pocity sa len zhoršovali až do úplnej nechuti. O čom to je? Komu to vôbec je adresované? Totálny brak, ktorý nenesie okrem krásnych žien (na čom aj seriál stavia) nič, ... ale totálne nič. Až doteraz som si neuvedomil presny význam pojmu - strata času,... ale úplná. Radím sa vyvarovať, .. resp. vypnúť zvuk a nechať bežať ako screensaver. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný seriál okoukaným od takových " perel " jako je 90210 a dalších jemu podobných " teen " seriálů, které někteří jedinci a nebo v horším případě skupiny, sledují pro mne z nepochopitelných důvodů ... :-/ Ani se nedivím, že natáčení dalších řad zrušili pro malou sledovanost a velký nezájem diváků. Nepopírám, že Mischa Bartonovic by vyrajcovala snad i homosexuála, ale o to asi ani tak nejde, co ? Z celkového hlediska tohoto přežitku nemohu dát jinak ...než odpad. Dodnes lituji každou minutu, kterou jsem u tohoto paskvilu strávil. ()

Reklama

Chasm 

všechny recenze uživatele

Bohatí američané v nádherných domech na předměstí řešící ty spousty problémů, které je jako privilegované bělochy potkávají - tedy jenom teenagerská zamilovanost a hádky s rodiči. Ale v originálním znění to vypadá docela profesionálně (český dabing je jeden z nejhorších co jsem kdy slyšel) a mám rád Adama Brodyho... Takže tak 55% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"We´ve been on the run, driving in the sun, looking out for number 1, California here we come, right back where we started from" Na tenhle seriál jsem se začala dívat, protože mi bylo řečeno, že je to něco jako předchůdce Gossip Girl a vskutku. Místo Manhattanské smetánky se to točilo kolem NewPortské elity. I přesto, že to tu má takovéhle hodnocení, mě se to prostě líbilo, pro tyhle seriály mám slabost. Snad jediné, co bych tomu vytknula, ve druhé a třetí sérii, byla ta linie, kde se řešili ty "dospělácké" problémy točící se kolem právní kanceláře a vedení NewPort Groupe, to byla hrozná nuda. Začátek 4. série se mi nelíbil, vzhledem k tomu, že se tam všichni snažili vyrovnat po svém s Marissinou smrtí (což byl podle mě nejpřekvapivější okamžik celého seriálu), pak se to nakonec ale znovu vyhouplo a troufám si tvrdit, že si ten seriál udržel kvalitu po celou dobu. S naprosto čistým svědomím dávám 4* Team Captain Oats and Princess Sparkle. A odteď už slavím jen Chrismukkah. ()

melkor323 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno videl som len pár častí (nedobrovolne), ale keby mi holka nedovolila kresliť komixy (tiez tuto kreativnu činnosť praktizujem), tak sa jej táááááák zvysoka vyserem na hlavu, že v celej Kalifornii nemaju taku vysokú budovu, aby som to mohol uspokojivo uskutočniť a potom ju vykopem hrdzavou okovanou Punisherovou kanadou z mojho vysvieteneho plažoveho domku, nech si najde seberovneho degenerata. Tak. ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Ve druhé epizodě, ve scéně kde se poperou Ryan a Luke v předváděcím domě měl Benjamin McKenzie předstírat zakopnutí. Zakopnul však ve skutečnosti a skončil v okně. Naštěstí se mu díky kožené bundě nic nestalo. (Hal_Moore)
  • Kaitlinin poník se jmenuje China. Tohle jméno je v pilotní epizodě nasprejováno na zdi v úvodní scéně. Navíc Ryan pochází ze čtvrti Chino. (Hal_Moore)
  • Ve druhé epizodě, ve scéně kde Marissa, Ryan a Seth jedou do předváděcího domu je z reproduktorů slyšet skladba I'm a Terrible Person od skupiny Rooney. V pozdější epizodě navštíví jejich koncert. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama