Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (450)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nepatrím medzi fanúšikov toho moderného štýlu robenia seriálov, či už seriózne sa tváriacich kriminálok typu CSI, NCIS alebo pubertálnych hlúpostí typu Glee, či Upírske denníky. Marketing, snaha na hlúposti pritiahnuť, čo najväčšie množstvo divákov, pre čo najväčšie zárobky, neoriginálne štýly humoru, tvorby, prepracovanie farebnosti, je to umelé. Herci a herečky sú mimo mojej chuti, Chuck ide okolo mňa. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

První pohled: Chuck Bartowski, looser a posera kterýho se snad ani nevyplatí chránit a to i přes computer NSA a CIA co se mu válí v hlavě. Druhý pohled: Carmichael. Charles Carmichael, bond spy týpek co se jen tak něčeho nezalekne a vše řeší s bravurou sobě vlastní. Třetí pohled: .....naděje žije....... ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Agentka CIA Sarah Walkerová se pokouší zvýšit počet amerických otylých bumbrlíčků prodejem smažených chuťovek ve fast foodu. Agent NSA John Casey zase o kousek dál prodává elektroniku. Pohledy Johna a Sarah se neustále střetávají na bodě jejich společného zájmu. Tím je nevýrazný opravář elektronických přístrojů Chuck, jehož mozek se bez svého přičinění stal majitelem informací tajných služeb. Jestliže se Chuck nechce stát pokusným králíkem ve vládním podzemí, tak bude muset rodině brzy představit svou novou dívku Sarah a občas pozvat na oběd kamaráda z práce Johna. Když se do takto navozeného konceptu zamotají světoví zloduši, dámy s kolty v podvazcích, šílení kolegové z práce nebo mozkovou kapacitu nepříliš využívající kamarád Morgan, tak je o příjemnou zábavu postaráno. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Doba uzrála na komediální seriál se čtyřicetiminutovou stopáží. Většinou to funguje a člověk se baví. Je to sranda, jsou tam pěkný baby a hraje tam řízná hudba. Zachary Levi je jako Chuck hodně dobrej a jediný co mi vadí je jeho komickej kamarád Morgan, nějak mi nepřijde vtipnej a dost ten seriál brzdí. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

neviděla jsem první díl, takže vlastně nevím, jak to přesně začalo... druhý díl se mi nelíbil, ale řekla jsem si, že se kouknu raděj i na další a třeba se mi zalíbí (jak už se mi to u pár seriálů stalo), musím ale říct, že se tam střídají lepší díly s horšími, ať chci nebo ne, tak nemůžu říct, jestli mě uchvátil, nebo odpudil.. je prostě něco mezi. Plus dávám za poměrně dobré herecké obsazení a vtípky ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • O roli Morgana se zajímal i Vik Sahay. Role však připadla Joshuovi Gomezovi, a tak mu tvůrci nabídli roli Lestra. (IronFan)
  • Chevy Chase, jenž si v druhé sérii zahrál podlého Teda Roarka, se do role příliš nehrnul, ale po natáčení se mu začalo v televizní brandži docela líbit. (Roby)
  • Yvonne Strahovski v seriálu využila, že umí plynule mluvit polsky. (R´Hell)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama