Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 18
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 18

Recenze (250)

HAssAN 

všechny recenze uživatele

Príbehy radostí a starostí matky, manželky a predavačky áut Frankie a zbytku rodiny, ktorá žije v Orsone, Indiana v strede (middle) USA kde sa nič nedeje. Tri deti: Axl permanentne behá po byte v trenírkach a s kopou teenagerských problémov, Sue pri každom pokuse zapadnúť do nejakej skupiny vyhorí a najmladší Brick samotár s imaginárnym priateľom, ktorému vždy chrapľavo zopakuje posledné slová. A otec rodiny, ktorý sa sem tam zapojí aj do diania okolo neho. Seriál je celkom vtipný a za krpca dávam imaginárnu 4*. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Jestli jednou za čas nevíte co s dvaceti minutami života, tento seriál je jedna z možností. Jinak tedy nechápu, jak Frankie zvládla tolik let přežít a nevystřílet celý ten polorozpadlý barák a pak neobrátit zbraň proti sobě. To je totiž přesně to nutkání, které ve mně sledování rodiny Heckových probouzí... ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Průměrňákovi jsou průměrný seriál. Jakoby nám název chtěl i sám napovědět, co máme čekat. Není to vyloženě špatné, ale ani nic extra. Hlavní problém vidím v kolísavosti kvality jednotlivých epizod. Některé jsou výtečné a proto jsem seriál začal sledovat. Ale potom přijdou díly téměř nevtipné a nebo s totálně infantilním a trapným humorem. Takže občas ano, ale musí se chytnout lepší díl. Howgh! ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Staré díly jsou snesitelnější. Sem tam je to hodně vtipné. Ale ta atmosféra je mi proti srsti, satira či ne. Možná jsem jen povrchní typ pro kýč, ale jsem rád, když nadsázka mě donutí si v rámci žánru oblíbit charaktery, které by IRL byly odporné. Jinak mě to nutí k pocitu, proč si pouštím televizi k oddychu a eskapismu, když se mi vlastně svět z té horší stránky najednou promítne tam, v podstatě takový pocit mám furt z moderních děl našich luhů a hájů. Ale americká vyšší a vyšší střední třída se rády zasmějí i jakože poučí, o tom žádná. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Timhle serošem nikdy nepohrdnu. Teda neni to tak, že bych ho stahoval a díval se díl za dílem, ale v televizi se na něj vždycky rád mrknu a nikdy toho nelituju! Táta Mike a malej Brick jsou nejlepší...když to přeženu, tak můžu říct, že jsou to hraný Griffinovi (s velkou nadsázkou). A navíc se tam fandí nejlepšímu týmu... Indianapolis COLTS, to bysme si rozuměli ;) ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • U Maikova otce je na hodinách pořád 6:25. (asdfasdf)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama