Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Recenze uživatele Vaiollet k tomuto seriálu (1)

Nikita (2010) 

Myslím, že stačí říct, že jsem první sérii shlédla během víkendu, protože jsem prostě nebyla schopná odpoutat se od toho. Druhá byla zkouknutá taky během pár dní. Uspokojivý děj, občas nějaké překvapení, neustále akce a napětí, velice sympatičtí, schopní a hezcí herci, prostě nic na co by jste si museli stěžovat. Ba naopak. První díl toho možná tak moc neřekne, ale neumím si představit jak po shlédnutí dalších dílů, se od toho může někdo odpoutat. Jediné co mi trochu chybí, je občas nějaký ten vtip. V druhé sérii je to o něco lepší. Maggie Q i Lyndsy Fonseca jsou obě velice hezké. Xander Berkeley je skvělí hlavní záporák, kterého si, i přesto že je ten záporák, nelze zvláštním způsobem velice oblíbit. Dialogy jsou občas jednodušší, chybí mi tam takovéto sblížení s postavami, nepříjde mi, že by nám dali prostor poznat je tak jak bychom mohli a chtěli. Jiskření mezi Nikitou a Michaelem se ale dalo v první sérii skoro až cítit, vždy jsem se na jejich scény hrozně těšila (hlavně když ještě nebyly spolu). Původní verzi jsem neviděla, ale takhle mi je více než dostačující. Jediné po čem toužím jsou další díly. ()

Reklama

Reklama