Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Recenze uživatele Nevada k tomuto seriálu (1)

Nikita (2010) 

Děj dost nudný, předvídatelný. Kulisy mi připadnou děsně laciné. Sekce samotná vypadá jako nějaká papundeklová vesmírná loď. Maggie Q mi jako Nikita moc nesedí, tu drsnou agentku-vražedkyni jí nevěřím. Nejsympatičtěji působí když si na nic nehraje a má normální oblečení. Naopak když má vypadat sexy, ať už v plavkách nebo elegantních šatech, tak působí dost škrobeně. Většina soubojů byla úsměvná, některé akční scény až směšné. Dialogy nevěrohodné. Lehké plus je za poměrně známé obličeje ve vedlejších rolích. Větší plus je za novou mladou rekrutku Alex. Spolu s "čističem" vypadá asi na nejzajímavější postavu. Pilot k dalšímu sledování nenalákal. Celkově si tohle jeden z mých nejoblíbenějších filmů nezasloužil. ()

Reklama

Reklama