Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze (400)

flouny8 

všechny recenze uživatele

První díl byl famózní, ale postupem času to začalo zaostávat a podobat se americkejm kriminálkám. Až moc se tu řeší vztahy a smrtelnost. Dyť je to kurva Lucifer, tak proč z toho nevyždímat víc? Ale Ellis tto hraje luxusně. ()

hooofi 

všechny recenze uživatele

abraka dabra a máme tu ameriku v plné parádě, všude kozatý modelíny, navoskovaní svalouši, chlastáme snad i za volantem (jistě, od toho je hlavní představitel ďábel) a morálka na úrovni z lepší PC hry - good guys vs bad guys. Devil is a good one apparently. No a pak tu máme divine partu - máma, táta a skvadru andílků co už neví co by z nudy provedli a koho by tím nasrali. Až na to, že toto božstvo neohrožených jsou vlastně lidi i s jejich vlastnostma. Hm... jo, je to z komixu, ano, ale i tak se to dako pojmout vice dospěleji, zkrátka po chlapsku. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Námět je skvělý a jsou v tam části seriálu které jsou zajímavé. Proč se ale topí v tolika výplodů podprůměrného psaní? Proč je tam tolik zbytečných dílů? A HLAVNĚ PROČ CHARAKTER LUCIFERA JE TAK NÁHODNÝ? Doslova špatně napsaný! Námět tohoto seriálu byl vývoj Lucifera, ale seriál funguje tak že se několik dílů vyvíjí, k něčemu dojde a pak se RESTARTUJE!? Co to má být? Já v tom vidím jenom levnou snahu protáhnout seriál! Když jsem šel koukat na tento seriál, tak jsem šel koukat na seriál o Luciferovi na zemi který zjistí že je stále anděl. NE posranou detektivku s respektujícím hlavním charakterem. Pokud uvažujete na to koukat NEDĚLEJTE TO. Já tu věc dokoukat musím poněvadž jsem nad ní ztratil už příliš života než abych neviděl jak to dopadne. Pokud však vás to už chytlo tak vám doporučím mít k počítači dva monitory a druhém při koukání pracovat, či hrát hry. Ale hej, je karanténa... ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Seriál o Luciferovi (Tom Ellis) a o tom, že si bere dovolenou z pekla, je zajímavý nápad. Že mu k tomu pánbůh tatíček postaví do cesty schválně ženskou (Lauren German), k tomu tak nějak patří. Ale jaký může být potom konec celého příběhu? Během všech těch sérií trávíme s nimi čas tím, že se řeší krimi vraždy, aby mohlo dojít k potrestání viníků. Což Lucifer strašně rád. Ve volném čase paří (chlastá a miluje se s ženskými) a stále řeší svého otce. Jako správný psychologický případ skončí u psycholožky (Rachel Harris), která se tak stává součástí příběhu. Vedlejší postavy a jejich příběhy nejsou špatné, třeba Maze (Lesley-Ann Brandt) je úžasná, ale taková Eva (Inbar Lavi) spíš rušila, než posunula děj dál. Tím se dostávám k jednotlivým sériím. První dvě jsou zajímavé a vtáhnu do děje. Třetí série je protahovačka a krmi vraždy přestaly být zajímavé. Kladný element je vědátorka Ella Ramirez a exmanžel Dan (Kevin Alejandro), držely laťku stále vysoko všechny série. Čtvrtá série potom vše rychle vysvětlí a ukončí. Vytkla bych tvůrcům kromě protahování dvě maličkosti. Oba hl protagonisté jsou vybraní dobře, ale chemie mezi nimi není. Dále je dokázané, že první žena na Zemi byla černá. Vidíte první hříšnici, co svedla Adama a Lucifera jako poskakující tintítko? ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

je sexy, je vtipný, je bohatý, mohl by být takovej ten hodnej zloun...ideální kombinace na 6. dílný miniseriálek, kde by vtip nevyšuměl a hezoun se neokoukal...udělat z toho pekelného inspektora Colomba je katastrofa...zvládla jsem 4 díly,pak mě už opakující se situaace - pořád opakuje, že je ďábel, pořád se tam zjevuje varující kamarád anděl, pořád tam oxiduje exmanžel a dává cenné rady...to fakt nee..a navíc jeho jediná schopnost - vytáhnout ze všech jejich touhy - je opravdu nudná ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn seriál, lepší 3 hvězdy, kdybych měl hodnotit série celkově jsou tam ale velké skoky. Tom Ellis je skvělej jako dábel, do role si neumím představit nikoho jiného, je nahláškovanej a prostě mu to sekne, zbytek obsazení je taky fajn. Kvalita efektu a rozpočet jde hodně vidět po 3 řadě, kdy seriál odkoupil Netflix a začal tam rvát více pěněz do produkce. Ale problém sériálu je počet výplnových epizod, protože tvoří tak 80% seriálu. První 3 série mají dohromady víc jak 55 epizod a z toho se řeší ve většině detektivní záležitosti. Lucifer dělá konzultanta policii a pomáhá jim, takže se prostě řeší případy podle jedné šablony... přijdou na místo činu, vyslechnou svědky najde se pachatel, pak to většinou byl někdo jiný, chytnou ho a všechno dobře dopadne. Víte že pachatele najdou protože to jsou epizodní zápletky a dopadne to tak vždycky. Od 4. série je už méně epizod- už to odkoupil Netflix a méně vyplnových epizod a více se řeší hlavní dějová linky- peklo a nebeské věci prostě, to mě bavilo, ale i tak se pár epizodních zápletek najde. Dále ,,speciály.. Vánoční speciál, černobílá epizoda, muzikálová epizoda, animovaná, tak si to hraje ku*va na simpsonovi nebo co _?. Jinak co se týče hlavní dějové linky a postav je seriál na dobré úrovní, posledná řady mají fakt dobrou kvalitu, až na trochu zbytečnou poslední, kdy úplně tvůrci nevěděli co a jak. Po tom všem mi ale bude Lucifer a jeho postavy trochu chybět přecijen byli jsme s nimi přes 70 hodin xddd extrém (naučil jsem se potom ty detektivní části přetáčet, věděl jsem kdy cca to skončí a budou se věnovat hl. příběhu xd) Takže seriál hodnotím na 60% a někomu kdo se nudí, má hodně volného času a má rád komedii, trochu krimi a originální fantasy mu Lucifer udělá radost. ()

Duckz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, to určitě. Jenom mi tady fakt nesedí ta britská angličtina u Lucifera. Dohromady s tou snahou o vtipnost to působí dost nuceně. Nechám se ale překvapit. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál, který kráčí v kramflecích Rushe, kdy Tom Ellis prakticky opakuje svoji předešlou roli. Dokonce i old school kabriolet nechali (i když model změnili). Navíc se přidal vyšší rozpočet a humor. Což je ale dobře, protože to aspoň není taková ta klasická kriminálka, kterou jsem podvědomě očekával. Pilot mě docela natěšil, jenom se bojím, aby ten ďábel nakonec nebyl příliš velkej dobrák... Edit: Celou dobu jsem si říkal, že Lauren German je trochu prkenná herečka. Po čtvrté sérii je jasné, že ona do sebe láduje botox ve velkém. Ve čtvrté sérii to dosáhlo takové úrovně, že v některých scénách její obličej zcela přišel o schopnost ukázat jakékoliv emoce. Paradoxně mě ten její zbotoxovaný obličej ze čtvrté série děsí více než ten ďáblův. ()

viewer 

všechny recenze uživatele

Los Angeles, vyfintěná smetánka zvracející vedle zaprášeného bilboardu s nápisem Hollywood, ďábelský šarm Hanka Moodyho a chvályhodně napsané dialogy nesoucí ten starý dobrý zvrácený humor. Drobná modifikace žánru, scifi, sbalím každou, na kterou se podívám, transformováno v páreček odepínacích křidélek, integrovaný detektor lži a neprůstřelné koule, no a že by tu bylo tolik spekulované pokračování Calisoulože? Uvidí se, přeci jen do toho strká nos Tomáš Kapinos. ()

poppy75 

všechny recenze uživatele

haha...arogantny namysleny typek,co si mysli,ze je neskutocne vtipny-a toto ma byt lucifer?-ved takych su plne ulice...toto sa ani neda velmi hodnotit..je to z kategorie buffy,premozitelka upirov,carodejnice a pod. ....pozriet poobede,ked pridete zo skoly...na zabitie casu postaci....1 hviezdicka akurat za par dobrych hlasok...inak-trapne.........menim svoje hodnotenie dviham na tri hviezdicky kvoli zaverecnemu slovu 13.casti prvej serie :D :P ()

Pettr450 

všechny recenze uživatele

" A Priest Walks Into a Bar" - Slušně elegantní pilot a celý první a druhý díl mě dokázal přimět, abych se díval dál. V první sérii tohoto seriálu zazní hodně kvalitních hlášek a spočetně komických scén které mají nějaké to kouzlo. Bohužel ale musím říct, že mě zklamali časté cliché, které mi v momentě zkazili ten první pocit a dojem z předešlých dílů. Díl od dílu bývali něco jako nudná "Kriminálka: Lucifer" (jako by jich bylo málo) a přestali se soustředit na to hlavní a to důležité... to co diváky zaujalo v prvním díle. Naštěstí to pochopili v posledních dílech, kde se na to začali soustředit a tyto díly měli ten pořádný nádech a nespustil sem z nich oči, ale jenom toto na pořádný TOP seriál prostě nestačí. Z někdy napsaného scénáře jsem měl dlaň na obyčeji ale někdy jsem se zároveň docela dobře pobavil. Co se mi opravdu líbilo na 1. sérii byla kamera, která v napínavých situacích měl něco do sebe a příjemný anglický hlásek jménem Tom Ellis který celý seriál doslova TAHAL. 1. série - 65% ()

Worf 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný seriál, první série je o dost lepší než druhá. Od příchodu "mamky" , mi to spíš místy připadá jako záběry z Top Staru, nebo sekyrková polévka. ()

stuj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé krimi případy nejsou ničím zajímavé, zájem budí pouze hlavní děj. Ten se ale kvůli krimi případům posouvá hrozně pomalu :( Ještě že je tu možnost zrychleného přehrávání :) Bez toho bych tenhle seroš nesjel. ()

xray0045 

všechny recenze uživatele

Po prvnich par dilech vidim zatracene nevyuzity potencial. Dabel se pri zjistovani informaci pouze divne kreni, coz po par dilech zacne byt az odpudive. Je to mekota co misto trestani bude lidem domlouvat a necha sebou slusne vorat. Jednotlive pribehy nejsou nijak originalni stejne jako vysetrovani. Prozatim se to nijak neodlisuje od desitek americkych detektivnich serialu. Jeste par dilu zkusim, ale asi se sledovanim skoncim. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, který těží z charismatu hlavního představitele (výborný castingový tah). Předlohou jsem nepolíbená, přesto ve mě tento počin nevzbudil touhu pátrat po originálu. První dvě série jsou relativně zdařilé, pak už to jde s úrovní dolů. Kriminální zápletky lze často zařadit někam do průměru. Souhrnem - více, jak tři hvězdy nemohu dát. ()

MarkHarry 

všechny recenze uživatele

Že si tvůrci občas přiohnout běžné stereotypy spojené s náboženstvím, mi nevadí (např. doporučuji skvělou knihu Job), ale že z pána pekel udělají totálního matláka, který je navíc psychicky rozhozený a jediná schopnost, kterou mu nechali, je získat od lidí jejich nejtajnější tužby, mi přišlo už na hraně trapnosti. Detektivní zápletky jsou velmi triviální a občas mi přišlo, že plní pouze roli vaty. Ale na odreagování po práci, kdy potřebujete vypnout mozek, to ještě jde. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Niekedy počas tretej série som o prestal pozerať. Tom Ellis má charizmu na rozdávanie, ale ani on nedokázal zachrániť priemerný scenár. ()

Gamora 

všechny recenze uživatele

Hmm..No první dvě série rozhodně stály za to, třetí a čtvrtá už byli horší, pátá ušla a šestá byla zbytečná a nudná. Zábavný seriál u kterého mi příjde že je to spíš romantika pro ženské publikum ve středních letech, což ale vůbec neznamená že si ho nemohou užít ostatní. Herci jsou fajn a hlavně charismatický herec Tom Ellis je v roli Lucifera perfektní. Nápad o ďáblovi co si de užít na Zemi protože už ho peklo nudí je fajn nápad, ale šel lépe zpracovat. CGI křídel a vlastně všeho je podivný ale to se dá odpustit. Dávám 6/10. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Sedm dílů a stačí. Lucifer je další z těch předloh, které měly raději zůstat jenom na papíře. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama