Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 2
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer 2

Recenze (110)

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Tak jestli tohle udrží tempo i děj, tak tu máme Forever na steroidech, pardon na mozcích :) Inspirace Foreverem je nepřehlédnutelná, včetně onoho voiceoveru. Tento seriál však má velkou míru nadsázky a dělá si srandu jak z filmových klišé ("ono to vážně funguje" :), tak i ze zombie žánru samotného ("Naštvala jsem se a byla jsem zombie jako z 28 dní poté" :), přičemž na druhé straně nepostrádá drama, detektivní zápletku i nějaké to mozkožroutství s nudlema a chilli :) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách mám poměrné kladné pocity. Kostra seriálu je v podstatě stejná jako v Gotham tzn. jedna vražda na díl a v pozadí se odehrává nějaká větší zápletka. Oproti Gothamu iZombie má tu výhodu, že případy jsou dostatečné zajímavé aby vás bavili. Všemu napomáhá neuvěřitelně roztomilá a krásná Rose McIver, která hraje tu nejvíce sexy a roztomilou zombie, co jste kdy viděli. Sečteno a podtrženo seriál každý týden na těch 40 minut bez problémů zabaví I70%I ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad s přebíráním prvků identit nebožtíků, ale bylo k tomu zapotřebí konzumovat mozky obětí s tabascem? Nebylo. A nebýt toho, nemusel to být zombie seriál, což by všemu jen prospělo. Uměle naroubované téma, slepenec detektivky, komedie, hororu, pokusu o naivní popart, ve výsledku nuda. K tomu druhotná dějová linka s rodícím se velkým padouchem, přičemž hrozivá konspirace jinak lehkému epizodickému seriálu v mých očích hrubě škodí. Zvládnul jsem asi pět dílů první série, k dalším mě nedotáhne ani pár volů. Kdo chce lehkou a sympatickou morbidnost, měl by sáhnout po Pushing daisies. 2 ½. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 9 dílech: Slušná oddychovka s neskutečně cute hlavní hrdinkou, která naštěstí ví o své tuposti a nebere se vůbec vážně. Hlášek je tu požehnaně, postavy jsou sympatické a dějové linky se nám začínají sympaticky přiostřovat. Jen ty epizodní kriminální případy a neskutečně necharismatický detektiv jsou tu zcela zbyteční a nemohu se stále zbavit dojmu, že se tohle téma dalo zpracovat ještě daleko odvážněji a šíleněji. Kvalita se ovšem každým dílem zvyšuje, takže uvidíme, jak moc se nakonec Rob Thomas a spol. utrhnou ze řetězu. 60% ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou teprve pilot, tak se hodnocení může časem změnit (momentálně 4*)... Jakkoli jsem proti modernizování a zromantičťování zombies (aby chudáci nemrtví nedopadli jak dnešní upírstvo), tak se mi tento nápad docela zalíbil. Příjemná, fešná a sympatická slečna v hlavní roli a celková vizáž a nálada seriálu působí velmi pozitivně a příjemně (horor nečekat). Další takou super věcí, super nápadem je „požírání“ vlastností a vzpomínek, což mi velmi silně připomíná jednu z mých oblíbených her a to konkrétně PROTOTYPE, tak velmi oceňuji, že se to někde objevilo. (Furt jsem někde hledal filmovou adaptaci nebo tento nápad. Možná neumím hledat, ale u tohoto seriálu jsem tento zombi-aspekt viděl poprvý). Musím uznat, že se na to pěkně kouká, rozhodně si nenechám ujít další díly a doufám, že to s kvalitou nepadne a nerozjede to větší vlnu „zombie slaďáren“. EDIT: Už druhý díl rozjel dříve zmíněnou „zombie slaďárnu“, tak jsem dosledoval s ohrnutým nosem, ale další díly už jsou zas v cajku.... dílů jsem zatím viděl jen pár, tak hodnocení prozatím neměním ()

Galerie (680)

Zajímavosti (17)

  • Dej seriálu sa odohráva v americkom meste Seattle. V skutočnosti sa však seriál natáčal v kanadskom Vancouveri. (Marceloo)
  • Herec Bradley James si velmi pochvaloval spolupráci s hereckou kolegyní Rose McIver (postava Olive "Liv" Morre, studentka medicíny) , o které prohlásil, že je velmi velkorysá (což je u hereček docela prý neobvyklé) a kromě toho také zábavná a má velkou schopnost improvizace, kterou často během natáčení využívala. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama