Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 2
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer 2

Recenze (110)

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně velké překvapení , které mě fakt překvapilo ! Myslím si , že tenhle seriál má dost velký potenciál do budoucna. Finále první řády bylo jeden velký boom. Druhá série nabídla opět minimálně tak skvělý standart jako ta předešlá a myslím že její konec nastavil celému seriálu úplně nový směr. O to víc jsem rád, že se v další řadě podařilo zúžitkovat zombie tématiku mnohem víc do všech dějových linek. Uvidíme tedy, jak to všechno bude pokračovat dál. A massive zombie outbreak means never having to say you're sorry. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série - Veronica Mars jsem neviděl, tudíž srovnávat nebudu. Každopádně mě seriál trochu připomínal seriál Chuck. Hlavní hrdinka získává schopnosti dosti netradičním způsobem, a tím řeší kriminální případy. Podobné krimi seriály trpí na na nesourodý příběh napříč celou řadou, kdy je v pilotu určen nějaký problém, v průběhu série se jím zabývají málo nebo vůbec a na konci řady jej rozlousknou. Tady je samozřejmě také vidět epizodovost, kdy jednotlivé případy spolu nijak nesouvisí, ale hlavní problém, zombíci, je tu řešen stále a to hned několika postavami a z odlišných úhlů. Třináct dílů bylo akorát aby drželo tempo. Druhá série má určitě co přinést. Seriál jsem zkoukl za dva dny a uvažoval jsem i o 4*. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ked to zacalo byt uz len o tom, ze chutnucka Rose McIver si hra vsetky mozne, zabavne, ci otravne role a hlavna linia isla na bocnu kolaj, neubranil som sa stereotypu. Sklzlo to do trapne tinejdzerskej detektivky s "kool" emo-kockou, geekom z indie, "serioznym" detektivom a manekinom-slusakom. S podivom najzabavnejsie a najatraktivnejsie postavy mi prisli Mr. Boss a i Blaine mal obcas svoje chvilky. Dokazal som prekusnut i druhu seriu, posuvajuc si dej, ked bol nudny, ci otravny. Slabota. Dalsie serie isto necham na pokoji, konecne sa objavili lepsie zalezitosti. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já teda čumím. Veronica Mars je oproti týhle vatě o dost menší spatlanina, ale že bych na to pěl ódy, to teda nene. Tady je základem komiks...tak jak to posledních pár sezón je momentálně u vyčpělejch 8+ béček v kurzu. Ale to ještě neznamená, že to bude fungovat. Pro 10 letý línoprdelce asi fajn zábava v pauze mezi Narutem a Flashem, ale já na tohle...jak by měl říci kdokoliv starší 13 let, nemám čas. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Inteligentní zombie bez větších nechutností jako je zoufale pomalé šourání a ztráta odehnívajících částí těla? Hurá! Zase až tak moc zase ne, ono "převtělování se" do mentality majitelů snědených mozků je trochu křečovité a špatně odlišitelné od normálního chování, které jsme nějak neměli moc čest poznat. Detektivně průměrné, konspirativně slušné. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (17)

  • Meno hlavnej hrdinky, Liv Moore, vychádza zo slovného spojenia "Live more", čiže "Viac živá". (mjmartin167)
  • Když Major Lilywhite (Robert Buckley) jede v autě s Don E (Bryce Hodgson), přepíná stanice a přepne na stanici, kde hrají píseň „Stop, I'm Already Dead “, což je i píseň používaná v intru seriálu. Píseň navazuje přimo na intro. (Imolo)
  • Dej seriálu sa odohráva v americkom meste Seattle. V skutočnosti sa však seriál natáčal v kanadskom Vancouveri. (Marceloo)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama