Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z tých teenagerských seriálov pre mňa určite ten najlepší. A to napriek tomu, že som toho blbca Ryana priam neznášal. Chovanie jak naprostý dement. Na druhej strane to vyvažovala dvojica Seth- Summer. Sympatická dvojica rodičov, problémy, ktoré stretávajú každého, nielen boháčov. Pútavý dej a každá časť stála za to. Chýbalo tomu niečo? Mne nie. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou mladí, krásní a dokonalí a ti co náhodou nejsou mladí, jsou pořád krásní a dokonalý a ti co náhodou nejsou krásní, chtějí být krásní a dokonalý. Na poli seriálů pro dospívající dívky se jedná o koukatelnou záležitost. Znovu si to nepustíte, ale ani si nebudete chtít vystřelit mozek z hlavy. A jaktože to vůbec znám, ptáte se? Inu, mám mladší sestru :) ()

Reklama

Langy10 

všechny recenze uživatele

můj jeden z nejoblíbenějších serialu:)) Vždy jsem se na něj těšil ...Jako menší jsem to sledoval a nemohl mi ujít ani jeden díl!.. Prostě genialita ! Benjamin McKenzie,Rachel Bilson,Mischa Barton a Adam Brody absolutně nejlepší herci ze seriálu, ale jinak tam hráli ostatní herci taky dobře! :) .. Ten seriál prostě miluju! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Svoje hodnotenie po čase som znížil z troch hviezd na dve, lebo postupom času som si uvedomil, že som tomu pridával asi pre Rachel Bilson, ktorá sa mi veľmi páčila. Taktiež Autumn Reeser, tá možno ešte viac. Inak to bol skôr trápny polonáboženský, polovzťahový, citovo vydierajúci mierny nepodarok, napriek niekedy úžasným príbehom. Dosť ma tento seriál deprimoval a robil výčitky svedomia kvôli tomu, že som nemal vzťah so ženou a bol pre mňa aj nostalgický, lebo mi pripomínal rôzne staré chvíľky, možno to bolo tým častým západom slnka, neviem, ale necítil som sa pri ňom veľmi príjemne. V istých chvíľach bol tento seriál úžasný, ale inokedy sa tie reči nedali počúvať a žasol som v negatívnom poňatí, čo predvádzajú postavy. Nepatrí to medzi moje srdcovky. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Zlatý časy, kdy se svět ještě nezbláznil z ženského výstřihu a kdy ještě netrpěl na korektnost a naprosto nereálnou gendrovou a rasovou rozmanitost, jakou nám v posledních letech v seriálech vnucují. Zajímalo mě, proč má seriál jen 4 série, ale po 1. sérii jsem to pochopil. Chyběl tomu vývoj, v podstatě každá nová epizoda byla o tom samém jako ta předchozí. A to rychle omrzí. ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Na casting do seriálu prišiel Adam Brody s tým, že má hrať Ryan Atwooda, bitkára zo skazenej rodiny. Režisér a prudcent Josh Schwarz ho okamžite vyhodili s myšlienkou: "Čo tu ten chlap chce preboha?". Jeho predvedenie Ryana Atwooda bolo hrozné a skôr vtipné, než dôveryhodné. Na konci celej fázy obsadenia producent nemal Setha Cohena (opak Ryana Atwooda). Márne hľadal vhodného kandidáta, pretože Seth má veľmi osobitý charakter. Nakoniec si spomenul na Adama Brodyho a skvelý Seth Cohen sa našiel. (Nicole_Ven)
  • V seriálu hraje Amanda Righetti tetu Setha (Adam Brody). Ve skutečnosti je však Adam o pět let starší. (Hal_Moore)
  • Ve druhé epizodě, ve scéně kde Marissa, Ryan a Seth jedou do předváděcího domu je z reproduktorů slyšet skladba I'm a Terrible Person od skupiny Rooney. V pozdější epizodě navštíví jejich koncert. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama