Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

scroochy 

všechny recenze uživatele

That's what she said! Po kladných ohlasech na tenhle seriál jsem se kdysi dávno rozhodl zkusit pilot. Britský originál neznám, takže mě naprosto neobvyklý pojetí zastihlo nepřipraveného a bohužel i odradilo. Snad půl roku jsem se prokousával první řadou (nějakých pět dílů!), ale pak jsem tomu propadl a během pár týdnů jsem nakoukal pět řad a musím uznat, že ten seriál je geniální. Takže lidi, pokud se vám taky stalo, že první epizody vás nenalákaly, dejte tomu ještě šanci, protože někdy od druhé řady je to neskutečná jízda. Nebudete litovat. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ta pachuť, která zůstane po kdysi oblíbeném, po čase však stále hlouběji do průměru zapadajícím seriálu, není libá. Klasické "berličky" vyčerpaných scénáristů. Nová prostředí, nové postavy (ani si nedokážu představit jejich zoufalství, když povolali něco tak strašného, jako je Gabe), postavy se extremizují - hloupé se stávají hloupějšími, otravné otravnějšími. Postavy přicházejí a odcházejí, někdy na díl, někdy na více, jen aby dočasně vyplnili mezeru po dobrém humoru. A pak se buď při psaní dostaví nápad, nebo tam zase na pár dílů vlepíme novou, nepodstatnou postavu... Vůbec celý koncept Kanclu jednoduše nemá na takové množství dílů, což bylo patrné už v originále. Dokud to bylo alespoň vtipné, dalo se to tolerovat. Pak už mi to připadalo jen jako umělé přesouvání stěžejních figurek tam a zase zpět, aby to nebylo stále monotónní... Je to škoda. Do osmičky už se mi nechce. Uvidíme, jestli se ke Kanclu ještě někdy vrátím... 80% (1. série - 70%, 2.-3. série - 100%, 4. série - 90%, 5. série - 80%, 6. série - 70%, 7. série - 60%) ()

Reklama

Toj 

všechny recenze uživatele

V naději, že bych mohl nemyslet na to, že bych se měl spíš učit, jsem shlédnul seriál do půlky sedmé série během týdne... A musím říct, že s velkým odporem, protože zbožňuji britskou verzi... Po několika prvních dílech se začíná americká verze vydávat vlastním směrem a já si ji docela oblíbil... Je taková vřelejší, přátelštější, humor je občas méně náročný, evidentnější... Původní office mě dostával do docela špatnejch nálad, tady je to mnohem tlumenější a takové optimističtější bych řekl. Je to příjemné pokoukání, spoustu dobrých vtipů a několik zajímavých postav... ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

V podstatě nezdařilý americký remake. V prvních dílech probíhal křečovitý pokus o přežvýkání velice originální předlohy pro amerického diváka. Charaktery a základní děj se v následujících dílech vydávají naštěstí trochu jiným směrem a dávají šanci vzniknout alespoň průměrnému seriálu. Na seriál jsem se díval hlavně kvůli poslouchání angličtiny, ale i tak jsem nevydržel a nedokoukal (po první sérii a cca půlce dílů z druhé a třetí série). ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že remake dokonalého seriálu může být ještě lepší než originál. Americká verze je vtipnější (i když někdy za cenu uvěřitelnosti) a hlavně v ní hrají lepší herci (Rainn Wilson!!!). Nenechte se zmást prvními díly, které jsou prakticky identickou kopií britské verze; postupem času se začne ubírat trochu jiným, vlastním směrem. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Odpočívadlo, na kterém Jim (John Krasinski) požádá Pam (Jenna Fischer), bylo celé postaveno jako kulisa a celá scéna stála 250 000 dolarů. Producenti ji označili za nejdražší scénu, kterou kdy natočili, ale zároveň scénu označili, jako nejdůležitější milník dosavadních pěti sérií. (Senorgrinch)
  • Pilotní epizoda je téměř identickým remakem první epizody britské verze, na které byl seriál založen. (LUKICKK)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama