Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (760)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů za poslední dobu, který mě opět donutil usednout k televizi, pravidelně, každý večír. A to pozor, i přesto, že koukám na dabovanou verzi. Takže si nechte ty kecy, že dabing je strašnej, zase tak hroznej není. I přes něj mám totiž rád uplně všecky postavy, které se v seriálu objeví a ten nápad, ten je radost sledovat. (9/10) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mám moc rád a moc mě mrzí, že ho stopli. Díky němu jsem začal více dělat dobré skutky a také jsem začal trochu věřit v karmu a možná jednou nebo vícekrát se mi to už vyplatilo. Nejen díky tomu, ale i vtipným situacím a hláškám především Randyho, který je boží sem si tenhle seroš moc oblíbil. Všechny herce, kteří hrají hlavní postavy se okamžitě staly mými oblíbenci, protože dokázali naprosto brabůrně zvládnout charaktery svých postav a i když je vidím v jiných filmech, tak si vždy představím právě je, ze seriálu Jmenuju se Earl. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Earl mně nikdy nějak nelákal. Když to dávali v TV řikal jsem si že to bude kravina ale nalákal mě na to kámoš jednim dílem a pak to jelo samo od sebe. Rozjel jsem to od prvního dílu a jel jsem nonstop a nemohl jsem od toho spustit oči. Příběh Earla Hickeyho a jeho přátel který se snaží napravit chyby co napáchal vás oslní a bavit vás budou celých dvacet minut. Paradní seriál který jsem omrkl už víc jak třikrát. Rád to omrku zase někdy. Seriál má i skvělý soundtrack, hromada známých songů a songů který jsem si oblíbil ztoho seriálu. Earl je týpek. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů vůbec. Každej druhej díl je naprosto geniální a ty ostatní jsou přinejmenším děsně vtipný.. Anií nevim kdy sem se u nějakýho seriálu tak skvěle bavil a už vůbec nevim co by tomuhle seriálu šlo vytknout, Earl je fakt týpek k pohledání a Randyho proslovy prostě nemaj chybu a každej díl je zajímavej a hlavně vtipnej. Ale zase na druhou stranu, se Earl asi nebude líbit všem, i když z mýho pohledu to je dokonalost sama ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jiné a z počátku originální, jenže problém tkví v tom, že nemůžete za originální považovat do nekonečna něco, co je čím dál tím víc stejné po x sérií... a tak se ze zajímavého počinu stává všední podívaná, kde vám nevadí, že vynecháte několik minut z jednoho dílu, posléze díl celý, až vám je nakonec úplně jedno, že nějaký seriál vůbec běžel a nakonec i skončil. Škoda. 68% ()

Galerie (401)

Zajímavosti (51)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama