Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (450)

dezorz 

všechny recenze uživatele

Fakt velmi podobne Reaper. Supermarket, zvlastne schopnosti milych mladych luzrov, po case konecne pekne dievcata okolo luzerov, komedialna zapletka - akurat tp nema stavu. Ak maju byt v sezone 2007 v US tri doelzite komedialne serialy, reaper, chucka pushing daisies, tak najoriginalnejsim a najlepsie spravenym je ten posledny menovany. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat.. Mám trošku slabost pro filmy či seriály s losery. Chuck je přesně ten typ postavy s kterou se dokážu i trochu ztotožnit. Forma, kterou je tento seriál natočen mě zaujala hned s prvním dílem a má stále co nabídnout. Kromě zajímavých zápletek se zde rozvíjí i pozoruhodná dějová linie vztahu mezi agentkou Sarah a "subjektem" Chuckem. Jelikož mám za sebou teprve první sérii a pár dílů z druhé série, tak očekávám, že svůj názor ještě rozšířím. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Taková vtipná akční oddechová záležitost!! A snad každá ženská co se tam objeví v čele se Sárou(Yvonne Strahovski) je sexy!!***Po shlédnutí druhé série přidávám hvězdičku a dávám plný počet.***Ve třetí sérii mě trošku štvala ta přehnaně dlouhá romantika než se spolu Chuck a Sarah dali dohromady, ale to je tak všechno. Konec série nejlepší, těším se na další.***Už to neni ono. Vtipu o hodně méně a pořád dokola to samé, proto vracim hodnocení zpět na čtyři hvězdičky!! Do poslední série už se mi popravdě moc nechce, ale už to dokoukam, ať to mam komplet. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +scénář, námět, postavy -snad kdyby se to bralo někdy víc vážně/// Možná je na hodnocení ještě brzy, viděl jsem zatím jen první sezónu. Největší problém mi dělá si seriál pořádně vychutnat. Někdy se na něj dívám tak trochu ve spěchu. Příjdu z práce, ani se nestíhám pořádně najíst a už to začíná. A přitom je tam tolik věcí a údálostí, že to člověk někdy ani napoprvé nestihně všechno postřehnout. Hlavně ze začátku mě seriál naprosto ohromil a nutno říct, že ze všech seriálů co vysílá Prima Cool je tento nejlepší. (Možná ještě Futurama, tu mám ale už 2 roky na DVD, takže tu teď nesleduji.) Proto se pro mě stal Chuck nejsledovanějším a nejvyhladávanějším seriálem této stanice. Líbí se mi ve spoustě věcech. Nejvíc asi v tom, že není težké si říct: "vždyť tento seriál je skoro o mě". Prostředí obchodního domu Buy More tomu napomáhá. Jen ségru nemám, ale to je asi tak jedinej rozdíl mezi mnou a Chuckem. A je to přitom jednoduché: normální kluk se stane tajným agentem a tuto skutečnost před svým okolím tají...prostě klasické ohrané téma, ovšem zabalené do hezkého a zábavného kabátku. Od seriálu opravdu víc nepotřebuji./// Celkem 91%/// Shrnutí: První řada (86%), Druhá řada (96%) zvláště poslední 3 díly byly neuvěřitelné. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Prakticky po dvou sezonách seriálu: Nejvyrovnanější komediálně akční seriál současnosti, plný geniálních vtípků, skvělých postav a přímočarých příběhů. Chuck je prostě neskutečně zábavný na všechny způsoby. Všechny drobnosti dnešního světa od počítačových a video her až po krásné ženy v jednom mixu. Však právě jako pobavení pro muže splňuje svůj účel Chuck nejlépe. V každém díle je minimálně pár drobností, které přinášejí úsměv filmovým maniakům stejně tak jako milovníkům krásných žen, kterých je tu opravdu hodně a střídají se jak na běžícím páse. Ta nejkrásnější však zůstává Yvonne Strahovski i přes své slabší herectví je nádherná tvářička, která s Adamem Bladwinem tvoří skvělý pár chránící klenot CIA. Druhá série krom mnoha žen a nových nápadů přinesla také velký pokrok v samotném příběhu okolo Intersectu a Fulcrumu. Pokud hledáte zábavný seriál, který si užijete i bez hromady skrytých významů nebo vtípků, Chuck je jediná volba v dnešní světě plném špionáže. Buy More, because you can! PS: 4 sezona je omyl přírody. Smutné, kam Chuck došel,k sebeparodování vlastních zaběhlých postupů, bohužel nevědomky... PS: 5 sezona je výsměch, naprostý výsměch. Seriál postavený na parodování a něžném hlazení svých "ikon" se zvrhl v občas dramaticky vážný a jindy naopak nevtipně sebeparodující paskvil, který si nezaslouží 4* (aneb z 5 na 3 hvězdy snadno a rychle!). Především díl 5x10 dokazuje, jak nesmyslně autoři nakládají s komediální stránku, ikonickým odkazováním a vlastní stupiditou. Mít odvahu jako jeden můj zdejší kamarád (lesumire zdravím tě), byl bych sprostý. Hodně sprostý, ale konec dobrý, takže všechno dobré, stejně jako počet hodnotících hvězdiček. (Seriál viděn "celý"=4S+ty bonusové díly s 38 tématy/náměty/scenáristickými perličkami, které se do seriálu nevešly...:))) ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • V epizodě 2x11 se v roli Ala Powella objeví Reginald VelJohnson. Stejnou roli si zahrál ve filmu Smrtonosná past (1988). (The_Second)
  • O roli Morgana se zajímal i Vik Sahay. Role však připadla Joshuovi Gomezovi, a tak mu tvůrci nabídli roli Lestra. (IronFan)
  • V jednom díle 2. série se objeví padouch se jménem Farrokh Bulsara. Což je původní jméno legendárního zpěváka a frontmana kapely QUEEN - Freddieho Mercuryho. (Hefi)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama