Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (450)

T2

všechny recenze uživatele

__Chuck: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $990,791 //počet predaných kusov 38,122 ║ __Chuck: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,267,396 //počet predaných kusov 99,042 ║ __Chuck: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,606,931 //počet predaných kusov 102,399 ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Po delší době seriál, který mě zaujal. Svěží, vtipný, s dobrým nápadem. Každý si najde něco - drsný přístup, ukňučený přístup, bloncku a její bitky s jinýma ženskýma, vhled do amerických tajných služeb (a jejich vzájemným bojem - ale když přijde na věc, tak se všichni spojí proti FBI a uráží ji, nikdo ji nemá rád "Jsou blbí, ne hluší") Pro mě jednoznačně nejlepší postavou je agent Casey. Musím ale říct, že po jisté době se zejména hlavní hrdina dot okouká a jeho neschopnost a stále opakující se chyby nejen jeho, ale celého scénáře, začnou lézt na nervy. Ale teda 10/10 za znělku....... edit: Po dokoukání seriálu musím říct, že před polovinou třetí série kvalita začíná prudce vzrůstat a čtvrtá série jednoznačně nejlepší. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Ano i ne. Takže ano máme tu další skvělý nový seriál z USA. Nový ? Dalo by se polemizovat , protože tu máme mladého smolaře , který nemá uspěch u dam a pořád se hrabe v PC (Jake 2.0) a pak z ničeho nic má v "kebuli" všechna vládní tajemnství a ví co a kdo je. Překonejme to , že pres email to jen tak nejde a jak se mu to do té hlavy dostalo. To je vedlejší. Tady jsme u postav a situací. Ano tady se povedlo vše kolem postav. Dva agenti dohlížejicí na Chucka z nichž jeden je mačo NSA agent a druhý sexy drsnačka z CIA( po tomto chci jen k CIA ! ) . Oba agenti se proti sobě vedou až nakonec pochopí , že jsou na jedné lodi. Na lodi jménem CHUCK. Ne musím říci , ale moc sympaticky mi zatím CHUCK nepripada. Nemá u mě kouzlo jako SAM v Reaperovi. Tam mu tu looserovinu prostě věrim. Jinak kolegu Morgena jsem si oblíbil , měl by dostat více prostoru. Co se tyce dalsich postav jsou celkem bezvýznamní (sestra a její kapitan uzasny, kolegove v praci ) . Ne neporazí to u mě REAPERa jak se snaží vsichni serialy srovnavat . To nejde! Reaper ma jinou formu humoru , pribeh ač oba hrdinové pracuji v obchodacich. Tak tu máme 2 ano a 2 ne. Remíza. Seriál je chvílema fakt svanda (Ty sis poranil prsty při operaci? Ne , jen jsem dlouho hrál Call Of Duty!)a nekdy mirne pritažený za vlasy(zneskodnovani agentu na diskotece). Celkově jsem rád , že další nový seriál z USA není další kriminálka anebo tenagerka. Libí se mi nynejsi trend chytrých a vtipných seriálu. Jen aby ten trend nezacal uvadat. P.S.: Na Reapera to nemá díky dablovi a pro něj makat je lepší než pro NSA a CIA dohromady :D . ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat.. Mám trošku slabost pro filmy či seriály s losery. Chuck je přesně ten typ postavy s kterou se dokážu i trochu ztotožnit. Forma, kterou je tento seriál natočen mě zaujala hned s prvním dílem a má stále co nabídnout. Kromě zajímavých zápletek se zde rozvíjí i pozoruhodná dějová linie vztahu mezi agentkou Sarah a "subjektem" Chuckem. Jelikož mám za sebou teprve první sérii a pár dílů z druhé série, tak očekávám, že svůj názor ještě rozšířím. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Humorně a odlehčeně pojatý seriál o chlapíkovi - nesmělém Chuckovi, kterému se do hlavy dostaly přísně tajné vládní materiály a díky tomu čelí nejrůznějším (a často i životu nebezpečným) nástrahám v podobě zlých, ale i krásných agentů, respektive agentek. Nápaditá, akční a zábavná seriálová oddychovka. UPDATE: Všechno předchozí platí pro všechny série, včetně povedeného a stylového finále. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (59)

  • Bryceův útěk je inspirován scénou z Francouzského filmu Banlieue 13. Předváděná akrobacie je Free Running neboli Le Parkour. (Kopik)
  • Když se v díle 2x14 baví Jeff a Lester o tom, že pojedou k Ellie do domu na konkurz kapely, říká Jeff Lesterovi: „If you had, one shot, or one opportunity to seize everything you ever wanted - One moment...Would you capture it, or just let it slip?" Je to citace písně „Lose Yourself“ od Eminema. (freax)
  • Ve 3. díle 5. řady "Chuck a melír", kdy Morgan (Joshua Gomez) demonstruje sílu Intersectu při bojových cvičeních, si je možné všimnout, že má zpocené tričko, ale hned v dalším záběru ho má suché. (fifas2)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama