Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 5
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 5

Recenze (250)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Ono nestačí vytáhnout herce, kterej ztvárnil hodně oblíbenou vedlejší postavu v populárním seriálu a stvořit sérii, ve který se mu udělí hlavní role. Samotnej ksicht onoho komedianta není zárukou zábavy. Chce to taky mít připravenej nějakej chytlavej scénář. A pokud má jít o sitcom, tak by ten scénář měl bejt ještě navíc většinou vtipnej. Nejhorší z postav jsou obě ženský z rodinky, uvřískaná máma s dcerou, která se navíc neustále šklebí jak pako. ()

soviczka 

všechny recenze uživatele

Jestli jednou za čas nevíte co s dvaceti minutami života, tento seriál je jedna z možností. Jinak tedy nechápu, jak Frankie zvládla tolik let přežít a nevystřílet celý ten polorozpadlý barák a pak neobrátit zbraň proti sobě. To je totiž přesně to nutkání, které ve mně sledování rodiny Heckových probouzí... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

... hraní Simpsonovi říznutí Roseanne říznutou Ženatým Se Závazky říznutým...a tak by se dalo pokračovat dějinami americké televizní komedie o trošku zvláštních rodinách ještě dál zpátky proti proudu času (protože podivné tak či onak retardované dítě se v tomto druhu "zábavy" objevuje pravidelně minimálně od počátku osmdesátých let). Originality to zkrátka moc nepobralo, a jelikož ani jednotliví hrdinové mě nezaujali, nemám důvod se na to kdykoliv byť jen nárazově dívat. Ale neumíral jsem u toho. 50% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Staré díly jsou snesitelnější. Sem tam je to hodně vtipné. Ale ta atmosféra je mi proti srsti, satira či ne. Možná jsem jen povrchní typ pro kýč, ale jsem rád, když nadsázka mě donutí si v rámci žánru oblíbit charaktery, které by IRL byly odporné. Jinak mě to nutí k pocitu, proč si pouštím televizi k oddychu a eskapismu, když se mi vlastně svět z té horší stránky najednou promítne tam, v podstatě takový pocit mám furt z moderních děl našich luhů a hájů. Ale americká vyšší a vyšší střední třída se rády zasmějí i jakože poučí, o tom žádná. ()

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál z prostředí průměrné, avšak neobyčejné rodinky, řešící běžné problémy všedního života. Dovolím si ho kvalitou, stylem a vtipem srovnat s Krok za krokem. Úplně v tom vidím moje rodiče a to jak se se mnou stresovali, když jsem byl ještě malé štěňátko. Stačí jen vypnout a užívat si tenhle pohodový seriál. ()

Galerie (1 851)

Zajímavosti (53)

  • Sue (Eden Sher) si v této epizodě ostříhala vlasy, protože si je spálila kulmou. (itsp4trik)
  • Ve 12. epizodě 5. série je ve třídě, kde se Frankie (Patricia Heaton) snaží najít někoho na dojíždění, na zdi česká vlajka. (Zdroj: serialzone.cz)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama