Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer

Recenze (110)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak pilot se nadmíru vyvedl. Liv je velmi sympatická a vypadá moc hezky, děj mi taky sedl a ostatní díly si drží také vysokou laťku. Největší problém byl s čtením titulků. Zde se mluví dost rychle a složitější angličtinou, takže kvůli tomu mě to moc nebavilo a nerad jsem se pouštěl do dalších dílů. Proto mi trvalo rok a půl se na všech třináct dílů podívat. :D ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší seriál, než jsem čekala, po prvních asi dvou epizodách mě to bavilo tak normálně, ale ke konci už jsem to žrala. Nápad s tím, že Liv přebírá tendence, vzpomínky a povahové rysy lidí, jejichž mozek sní, je super, protože nám to dává možnost objevovat různé světy a různé lidské typy a slabosti v každém díle. Pokaždé je Liv vlastně někdo jiný. Její boss Ravi je boží :D Parťák detektiv mi ze začátku k srdci nepřirostl, ale nevadí mi. Lowella jim neodpustím, konečně můžu zas někde vidět Bradleyho Jamese a oni mi to takhle zkazí. A naprosto nesnáším Majora, to je tak nudná a nezajímavá postava Celkově ale velmi povedený seriál. Doufám, že druhá řada se povede. Edit: Třetí řada je zatím výborná. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Je to celý úplně debilní, naivní a teenagerský. Jenomže jde na první pohled poznat, že se jedná o tvůrčí záměr a nikdo se tu nesnaží dolovat dramatické suroviny na místech, kde se jim dle žánru ani nemůže dařit. Velice příjemná oddychovka, a prostě konečně sci-fi výplach, co neurazí. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

"O zombici, která řeší záhady." // Myslím, že tímhle popisem to bylo naprosto vystihnuto... A vlastně.. Na tom není vůbec nic špatnýho a o tom to vážně je. Je to příjemná oddechnovka, nic co by vás vtáhlo a připoutalo k sedačce a donutilo to sledovat, ale na druhou stranu je to příjemná kulisa a dá se to sledovat, i když Vám nějaké díly utečou. Nápad to má dobrý, postavy sympatické a celkově to na mě dělá příjemný dojem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ked to zacalo byt uz len o tom, ze chutnucka Rose McIver si hra vsetky mozne, zabavne, ci otravne role a hlavna linia isla na bocnu kolaj, neubranil som sa stereotypu. Sklzlo to do trapne tinejdzerskej detektivky s "kool" emo-kockou, geekom z indie, "serioznym" detektivom a manekinom-slusakom. S podivom najzabavnejsie a najatraktivnejsie postavy mi prisli Mr. Boss a i Blaine mal obcas svoje chvilky. Dokazal som prekusnut i druhu seriu, posuvajuc si dej, ked bol nudny, ci otravny. Slabota. Dalsie serie isto necham na pokoji, konecne sa objavili lepsie zalezitosti. ()

Galerie (680)

Zajímavosti (16)

  • Herec Bradley James (postava hudebníka a zombie Lowella Traceyho) prozradil, že původně byla jeho role pouze epizodní, jeho postava se měla objevit jen v jednom dílu. Jenomže svým hereckým výkonem tak zaujal, že se tvůrci rozhodli jeho roli rozšířit o další dějové linky, a tak si zahrál celkem v šesti dílech první série. Jeho postava se tak stala hlavní mužskou postavou a dostala se do popředí mimo původní plán a získal si u diváků velkou popularitu. Ze seriálu však nečekaně po natáčení první série i přes protesty fanoušků odešel, kvůli další nasmlouvané práci. Poté hodně diváků přestalo úspěšný seriál sledovat, jelikož prý bez herce Bradleyho Jamese a jeho postavy to už nebylo zdaleka takové jako předtím. (Lynette)
  • Diváci si velmi oblíbili dějovou linku v první sérii mezi Olive "Liv" Morre, studentkou medicíny (hrála ji herečka Rose McIver), která byla hlavním objektem milostného zájmu hudebníka, a zombie Lowella Traceyho (toho hrál herec Bradley James). Její další „nápadníci“ v dalších sériích údajně diváky už tolik nezaujali. (Lynette)
  • Herec Bradley James si velmi pochvaloval spolupráci s hereckou kolegyní Rose McIver (postava Olive "Liv" Morre, studentka medicíny) , o které prohlásil, že je velmi velkorysá (což je u hereček docela prý neobvyklé) a kromě toho také zábavná a má velkou schopnost improvizace, kterou často během natáčení využívala. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama