Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer

Recenze (110)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak pilot se nadmíru vyvedl. Liv je velmi sympatická a vypadá moc hezky, děj mi taky sedl a ostatní díly si drží také vysokou laťku. Největší problém byl s čtením titulků. Zde se mluví dost rychle a složitější angličtinou, takže kvůli tomu mě to moc nebavilo a nerad jsem se pouštěl do dalších dílů. Proto mi trvalo rok a půl se na všech třináct dílů podívat. :D ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po kladných ohlasech, které jsem slyšela, jsem se rozhodla tomu dát šanci. Několik prvních dílů mě moc neokouzlilo, ale pak mě to nějak pohltilo. Začala jsem se dost bavit a těšit na nové díly. Je zajímavé, že je Liv vlastně v každém díle někdo jiný a my jí i přesto, že je to hlavní hrdinka celého seriálu, skoro vůbec neznáme. První série byla hodně dobrá a jsem ráda, že můžu s klidem říct, že ani druhá nebyla o nic horší. 4* ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to vtipný, skvěle napsaný i zahraný. Klasická kriminálka. Vražda, detektiv, vyšetřování, jenže ve spojení s hororem a komedií to na papíře sice funguje šíleně, ale ve skutečnosti je to brilantní. iZombie se stal jedním z mých nejoblíbenějších seriálů. Od postav, jednotlivých příběhů až na hlavní dějovou linku se ani jednou nestalo, že by mě seriál začal nudit. Casting se trefil na jedničku a i když chápu, že bude někdo prskat, jak se tady znásilnilo téma "zombie" do teen kabátu, mě tahle parta bavila od začátku až do skoro apokalyptického konce. Liv, Ravi, Payton, Majore a Clive, díky za těch 5 sezón, byli jste skvělým relaxem a zábavou! ()

Carol Pifková

všechny recenze uživatele

Whaaaaaaat?! Ste všetci na práškoch alebo tiež požierate mozgy niekoho iného a nechávate sa unášať názorom iných?! Videla som prvé 4 časti a dopozerať tento seriál chce veľkú dávku sebazaprenia. Zamilovaní a šukajúci zombies?! To sa snáď páči iba konšpiračným teoretikom zombofilom?! Zombíci, ktorí rozbiehajú biznis?! J♥be?! Samozrejme aj to je možné, lebo čo my vieme čo bude keď to raz príde ale to ako to tento seriál prezentuje stojí fakt za hovno. Je to lacný shit, že hádam aj v Afrike by to natočili na tej istej úrovni. Málo vtipné, málo akcie málo hocičoho čo by mohlo byť aspoň trošku zaujímavé. Ak to dopozerám a nebodaj sa pustím aj do druhej série tak si dám dáke významné ocenenie. A hlavne, hlavná hrdinka skôr vyzerá ako predávkovaná fetka. Tí čo čítajú moje komentáre, tak sa možno pamätajú na môj komentár k rektálnemu filmu číslo tri. Tam som sa čudovala, že onedlho tu budeme mať zombie bábätká. Vôbec by som sa nečudovala keby v tomto seriáli splodia dákeho malého nemŕtveho škrata. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad s přebíráním prvků identit nebožtíků, ale bylo k tomu zapotřebí konzumovat mozky obětí s tabascem? Nebylo. A nebýt toho, nemusel to být zombie seriál, což by všemu jen prospělo. Uměle naroubované téma, slepenec detektivky, komedie, hororu, pokusu o naivní popart, ve výsledku nuda. K tomu druhotná dějová linka s rodícím se velkým padouchem, přičemž hrozivá konspirace jinak lehkému epizodickému seriálu v mých očích hrubě škodí. Zvládnul jsem asi pět dílů první série, k dalším mě nedotáhne ani pár volů. Kdo chce lehkou a sympatickou morbidnost, měl by sáhnout po Pushing daisies. 2 ½. ()

Galerie (680)

Zajímavosti (16)

  • Když Major Lilywhite (Robert Buckley) jede v autě s Don E (Bryce Hodgson), přepíná stanice a přepne na stanici, kde hrají píseň „Stop, I'm Already Dead “, což je i píseň používaná v intru seriálu. Píseň navazuje přimo na intro. (Imolo)
  • O herci Bradleym Jamesovi (Lowell Tracey) je všeobecně známo, že v reálném životě neumí moc zpívat ani tančit, což mu dělalo velký problém už za jeho hereckých studií, kdy v těchto povinných předmětech na herecké škole dle svých slov prý příliš neexceloval. Proto bylo celkem překvapivé, že v tomto seriálu získal roli hudebníka. Ještě překvapivěji se ovšem zachoval jednoho natáčecího dne, když se točila epizoda Maternity Liv (2015). O pauze, kdy se čekalo na další pokyny režiséra, dostal spontánní nápad, že by mohl začít tančit po místnosti s jeho hereckou kolegyní Rose McIver (Olive "Liv" Morre), se kterou ho pojil v reálu výborný přátelský vztah. Jakmile začali tančit, režisér Patrick R. Norris dal pokyn kameramanovi, ať to točí a tak vlastně vznikla u diváků oblíbená taneční scéna, která v seriálu vůbec být ani neměla. Zajímavé na této scéně je také fakt, že Bradley James odvážně zaimprovizoval a vcelku úspěšně zatančil slavný „moon walk“ jeho oblíbeného hudebního interpreta Michaela Jacksona a herečka Rose McIver ho v tom nenechala samotného, zatančila ho také, a to dokonce v botách na podpatcích. (Lynette)
  • Herec Bradley James si musel kvůli své roli nechat po celou dobu barvit své přírodní světle plavé vlasy na tmavě hnědý odstín. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama