Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemam rad odporucania typu: vydrz nejako prvych xyz serii a potom sa serial rozbehne do genialnych vysin. Toto je ale presne ten typ serialu. Prva seria je mizerna. Herci sa este len zohravaju a scenaristi sa snazia neuspesne napodobnit britsky original. Lenze od druhej serie je to genialny pocin. Scenaristi si uz isli svojou cestou, herci pochopili o co tam ide, Carell sa vykaslal na otrasne ulizane haro, ktore mal v prvej serii a uz to slapalo ako svajciarske hodinky.Takze skuste nejako vytrpiet prvu seriu (nastastie ma len 6 dielov) a budete sa skvele bavit. Jeden z mala serialov, ktory sa s kazdou dalsou seriou neustale zlepsuje. (pisane po zhliadnuti piatich serii) ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Člověk si musí hned uvědomit, že tento seriál nelze vnímat jako přímou konkurenci originálu. Americká Office je více hraná, nepůsobí tak bezprostřeně a reálně a rozhodně nepůsobí místy tak arogantně jako anglická předloha. Především hl. postavy v am. Office - Michael a Jim - se liší od svých ang. originálů (David a Tim) tím, že postrádají zmiňovanou aroganci (která mě hodně bavila:-). Na duhou stranu am. verze je dostatečně politicky nekorektní a když se definitivně odprostí od originálu (od 2. série), začne žít svým životem a také začne být víc zábavná. Takže celkově hodnotím am. Office jako velmi dobrý seriál, který rozhodně není trapným remakem. I kvůli tomu, že americká verze "obohatila" kancelář o výtečnou postavu - zapáleného, ambiciózního, oddaného pracovníka Dwighta. Ten má svého anglického protějška v postavě Garretha ale po pár dílech jsem dospěl k závěru, že jde spíš o originální výtvor amerických tvůrců. Místy opravdu geniální postava:-) ()

Reklama

Toj 

všechny recenze uživatele

V naději, že bych mohl nemyslet na to, že bych se měl spíš učit, jsem shlédnul seriál do půlky sedmé série během týdne... A musím říct, že s velkým odporem, protože zbožňuji britskou verzi... Po několika prvních dílech se začíná americká verze vydávat vlastním směrem a já si ji docela oblíbil... Je taková vřelejší, přátelštější, humor je občas méně náročný, evidentnější... Původní office mě dostával do docela špatnejch nálad, tady je to mnohem tlumenější a takové optimističtější bych řekl. Je to příjemné pokoukání, spoustu dobrých vtipů a několik zajímavých postav... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No jo není nad originál. I když se Carrel snaží, tak Ricky Gervais je stejně úplně někde jinde stejně jako celý zpracovaní toho konceptu, který v tomto podání moc nevychází. Stejně jako humor, kterej tady někdy vyzní úplně jinak než v originálu. Opravdu pár dílů stačilo a nevidim důvod koukat se na to celých 5. sezón nebo kolik jich to má. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Ve městě se nachází reklama na veřejném osvětlení, která propaguje neexistující firmu Dunder Mifflin, jako pocta seriálu, který se zde odehrává. Několikrát byla ukradena, vždy však byla znovu vyvěšena. (don corleone)
  • Mezi kandidáty na nového ředitele scrantonské pobočky Dunder Mifflin v epizodě Search Committee (2011) se objevil také v té době čtvrtý nejbohatší člověk světa Warren Buffet. Jeho majetek byl v té době odhadován na 77 miliard amerických dolarů. Výběrovou komisi odradil jeho požadavek na zvýšení příspěvku na benzín o 2 pence na kilometr, pokud bude k práci využívat vlastní vůz. Podle slov jeho dcery nemohl být fanouškem seriálu, protože celý život sledoval pouze zpravodajství. (klukluka)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama