Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer 1
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer 1

Recenze (110)

dragon94 

všechny recenze uživatele

iZombie je určitě vyjimečný seriál, ve kterém sledujeme zombie Liv, která po snězení mozku oběti vraždy vidí záblesky z její minulosti, ale co je hlavní přebírá jejich osobnost. Tím vzniká neuvěřitelně vtipný a originální seriál, ve kterém se hlavní postava chová pokaždé jinak šible. :D Bohužel po konci druhé série šel seriál od deseti k pěti. Hodně postav se začalo brát hrozně vážně a seriál ztratil svůj nadhled a vtip. Hlavně třetí série je tím hodně poznamenaná, protože tam byla i ta nejlepší a nejvtipnější postava, Dr. Ravi Chakrabarti, změněna na ubohou hromádku neštěstí. Naštěstí se tvůrci ve čtvrté řadě vzpamatovali a přinesli svěží vítr v podobě zajímavého záporáka, kterého hrál Robert Knepper, známý jako "T-bag" z útěku z vězení. Také se do seriálu vrátil humor a nadhled. Výběr jednotlivých mozků byl také vynikající a možná nejlepší za celých 5 sérií. Ovšem příběh celé série šel dolů. Jednotlivé epizodní zápletky byly určitě zajímavější a hlavně zábavnější, než celkový děj a směřování seriálu. I když je fakt, že samotné detektivní případy nebyli ani v první sérii žádné terno a spadali spíše do průměru. Poslední série pak byla, až na pár vyčnívajících epizod, průměrná (čti průměrná a né špatná). Na seriál určitě budu v dobrém vzpomínat a jsem rád, že jsem se u něj mohl bavit po dobu pěti let. Jenom je škoda, že kvalita prvních dvou sérií nevydržela i po zbytek seriálu. 1. série 4,5*, 2. série 4*, 3. série 2*, 4. série 4,5* 5. série 3* Celkově 4* 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál s jemnými úpravami kopíruje Pushing Daisies,přesto mi přijde,že má požadovanou úroveň.Začal jsem se na něj dívat proto,abych se pobavil a nemusel si u něj pokládat hlubokomyslné existenciální otázky a světe div se,povedlo se.Dostal jsem dobře fungující pohodovou záležitost,která mě dokáže rozesmát,takže jsem téměř naprosto spokojený.Když porovnám,co jsem očekával a co jsem dostal,měl bych dát plný počet*,ale jednu strhávám za nepůvodní námět a za postavu Majora Lilywhitea,která mi spolu se svým představitelem způsobuje lehký nervový tik.Postavou,která mě naopak v seriálu potěšila,je rozhodně Mr.Boss,ten je bezchybný. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tak pilot se nadmíru vyvedl. Liv je velmi sympatická a vypadá moc hezky, děj mi taky sedl a ostatní díly si drží také vysokou laťku. Největší problém byl s čtením titulků. Zde se mluví dost rychle a složitější angličtinou, takže kvůli tomu mě to moc nebavilo a nerad jsem se pouštěl do dalších dílů. Proto mi trvalo rok a půl se na všech třináct dílů podívat. :D ()

Carol Pifková

všechny recenze uživatele

Whaaaaaaat?! Ste všetci na práškoch alebo tiež požierate mozgy niekoho iného a nechávate sa unášať názorom iných?! Videla som prvé 4 časti a dopozerať tento seriál chce veľkú dávku sebazaprenia. Zamilovaní a šukajúci zombies?! To sa snáď páči iba konšpiračným teoretikom zombofilom?! Zombíci, ktorí rozbiehajú biznis?! J♥be?! Samozrejme aj to je možné, lebo čo my vieme čo bude keď to raz príde ale to ako to tento seriál prezentuje stojí fakt za hovno. Je to lacný shit, že hádam aj v Afrike by to natočili na tej istej úrovni. Málo vtipné, málo akcie málo hocičoho čo by mohlo byť aspoň trošku zaujímavé. Ak to dopozerám a nebodaj sa pustím aj do druhej série tak si dám dáke významné ocenenie. A hlavne, hlavná hrdinka skôr vyzerá ako predávkovaná fetka. Tí čo čítajú moje komentáre, tak sa možno pamätajú na môj komentár k rektálnemu filmu číslo tri. Tam som sa čudovala, že onedlho tu budeme mať zombie bábätká. Vôbec by som sa nečudovala keby v tomto seriáli splodia dákeho malého nemŕtveho škrata. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách mám poměrné kladné pocity. Kostra seriálu je v podstatě stejná jako v Gotham tzn. jedna vražda na díl a v pozadí se odehrává nějaká větší zápletka. Oproti Gothamu iZombie má tu výhodu, že případy jsou dostatečné zajímavé aby vás bavili. Všemu napomáhá neuvěřitelně roztomilá a krásná Rose McIver, která hraje tu nejvíce sexy a roztomilou zombie, co jste kdy viděli. Sečteno a podtrženo seriál každý týden na těch 40 minut bez problémů zabaví I70%I ()

Galerie (680)

Zajímavosti (16)

  • Herec Bradley James si velmi pochvaloval spolupráci s hereckou kolegyní Rose McIver (postava Olive "Liv" Morre, studentka medicíny) , o které prohlásil, že je velmi velkorysá (což je u hereček docela prý neobvyklé) a kromě toho také zábavná a má velkou schopnost improvizace, kterou často během natáčení využívala. (Lynette)
  • Meno hlavnej hrdinky, Liv Moore, vychádza zo slovného spojenia "Live more", čiže "Viac živá". (mjmartin167)
  • Když Major Lilywhite (Robert Buckley) jede v autě s Don E (Bryce Hodgson), přepíná stanice a přepne na stanici, kde hrají píseň „Stop, I'm Already Dead “, což je i píseň používaná v intru seriálu. Píseň navazuje přimo na intro. (Imolo)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama