Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer

Recenze (110)

geklon 

všechny recenze uživatele

Já teda čumím. Veronica Mars je oproti týhle vatě o dost menší spatlanina, ale že bych na to pěl ódy, to teda nene. Tady je základem komiks...tak jak to posledních pár sezón je momentálně u vyčpělejch 8+ béček v kurzu. Ale to ještě neznamená, že to bude fungovat. Pro 10 letý línoprdelce asi fajn zábava v pauze mezi Narutem a Flashem, ale já na tohle...jak by měl říci kdokoliv starší 13 let, nemám čas. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tahle sarkastická zombie Liv mi sedla mnohem víc než potácející se zombíci v obvyklém americkém ztvárnění. Bledost a bílé vlasy jsou skvělý nápad, čím zombie odlišit od obyčejných smrtelníků, a navíc velmi dobrý humor a flashkbacky z mozku obětí dělají z tohohle seriálu něco, čím se liší od jiných zombie seriálů. Povedlo se i herecké obsazení: Liv, patolog Ravi i ten detektiv, který Liv drží při zemi - paráda. Co mi tak úplně nesedlo je jedna z hlavních postav - Major. Je možné, aby chlap byl tak tupý, nechápající a naivní? Zhlédnuta první a druhá série a druhá je snad ještě lepší. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

iZombie není nijak napínavá, nijak zábavná, nijak kouzelná. Zajímavé téma totiž dotáhne příliš daleko na to aby se dalo brát vážně, zároveň ne dost daleko na to, aby se nad ním dalo zasmát, přitom zapadá do schématu nenáročného braku pro náctileté tak dokonale, že nemá ani čím učarovat. Dohromady ale do sebe jednotlivé nedomrlé součásti zapadají docela slušně a výsledek přinejmenším neurazí, alespoň ne tolik a dost často na to, aby to dokázalo přebít nenáročnou hloupoučkou pohodu. Přesto bych takto zajímavé téma asi raději viděl v lepším zpracování, a sympatickou herečku v titulní roli v nějakém lichotivějším projektu. Ačkoliv totiž měla hrát v každém díle někoho jiného, a přestože je motiv plný super nápadů, nakonec je to vše pořád dokola to samé v bledě krvavém. Jediným pamětihodným dojmem je tedy to, že byla iZombie slušnou kulisou. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Po třech epizodách mám poměrné kladné pocity. Kostra seriálu je v podstatě stejná jako v Gotham tzn. jedna vražda na díl a v pozadí se odehrává nějaká větší zápletka. Oproti Gothamu iZombie má tu výhodu, že případy jsou dostatečné zajímavé aby vás bavili. Všemu napomáhá neuvěřitelně roztomilá a krásná Rose McIver, která hraje tu nejvíce sexy a roztomilou zombie, co jste kdy viděli. Sečteno a podtrženo seriál každý týden na těch 40 minut bez problémů zabaví I70%I ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1. série: Neuvěřitelně charismatická hlavní hrdinka a tuna popkulturních narážek na 70. a 80 léta s nutnou dávkou sebereflexe zombie žánru a buddy komedií. Neuvěřitelné se stalo skutečností a seriál si dokázal udržet svou tvář nastavenou pilotem. Rob Thomas sice klouže po úspěšném konceptu VM, ale nebojí se místy přitvrdit a celkově potemnit (předposlední epizoda série). iZombie je lahůdkové guilty-pleasure na jednoho posezení. Nemluvě o tom, kdo by nechtěl mít za kamarádku zombie "vědmu"? (Sladká vzpomínka na Veronicu Mars a další povedený odklon od provařeného vzorce CW) 70% ()

Galerie (680)

Zajímavosti (16)

  • Herec Bradley James si během natáčení tohoto seriálu velmi prý zamiloval Kanadu a často se tam vrací. Poté se tam dokonce zapojil i do různých charitativních projektů. (Lynette)
  • Herec Bradley James si musel kvůli své roli nechat po celou dobu barvit své přírodní světle plavé vlasy na tmavě hnědý odstín. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno