Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (450)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První řada: 80% Druhá řada: 85% Chucka jsem začal sledovat, když jsem se dozvěděl, že ho mají dávat i u nás. Čekal jsem další sci-fi seriál typu Kyle XY, který by mě opět docela zklamal. Nakonec to ale tak hrozné není. Sci-fi se nakonec víceméně nekoná a krom velmi pochybného okopírování informací do Chuckova mozku a oživnutí jedné z postav už jsem nic extra supervědeckého nezaregistroval. To je docela plus. Postavy jsou sympatické, ostatně to je hlavní přednost seriálu, a akce ujde. Působí to místy jako špionážní mlátička, která se ale nebere zas tolik vážně. Jenom se bojím, že by se seriál mohl časem okoukat.___ Druhá série je o dost lepší.____ Třetí řada a jeji závěr je prakticky fraškou, kde nic nedává smysl, nicméně překvapivě mě to hodně baví sledovat. Dokonalá jednohubka. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Josh Schwartz, Chris Fedak | Hudba: Tim Jones / intro: Cake - Short Skirt/Long Jacket | Distribúcia: Warner Bros. Television, NBC | Štúdio: Collage Hill Pictures | Počet sezón: 5 (9.1.2015) || Jednoduché, sympatické, zábavné, na jedno použitie. Jedna sezóna síce stačila, ale Yvonnu Strahovskú by som zniesol aj na viac - cez jej meno z Dextra som sa dostal aj k Chuckovi. Vážna rovina z Dexa jej sadla viac. 72% | HD, THX, EN DTS | ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Obyčejný a naprosto divný týpek Chuck náhodou obdrží e-mail... Tak pilotní díl bychom měli v kapse a hned to můžeme roztáhnout na tři sezóny. To je tak, když Vám váš známý pošle supertajný e-mail, ve kterém jsou obsaženy naprosto všechny informace. Nejenom, že je to naprosto postavené na hlavu, ale ono je to docela i šílené. Ovšem je pravda, že takový oddychový akční seriál se zrovna často nevidí, ale přeci jen se mi Chuck Bartowski jako postava docela líbí, neměl by ovšem být v takovém seriálu. Je to slušné, ale čekal jsem něco lepčejšího. Z prodavače supertajným agentem snadno a rychle. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Doba uzrála na komediální seriál se čtyřicetiminutovou stopáží. Většinou to funguje a člověk se baví. Je to sranda, jsou tam pěkný baby a hraje tam řízná hudba. Zachary Levi je jako Chuck hodně dobrej a jediný co mi vadí je jeho komickej kamarád Morgan, nějak mi nepřijde vtipnej a dost ten seriál brzdí. ()

T2

všechny recenze uživatele

__Chuck: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $990,791 //počet predaných kusov 38,122 ║ __Chuck: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,267,396 //počet predaných kusov 99,042 ║ __Chuck: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,606,931 //počet predaných kusov 102,399 ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • Vedle seriálu Chuck se Yvonne Strahovski a Adam Baldwin setkali také při dabování postav pro hry „Mass Effect 2“ a „Mass Effect 3“. (S.U.E.S.)
  • V 1. epizodě 4. série pronese Dolph Lundgren fráze "I must break you" a "If you die, you die", které použil v roli Ivana Draga ve filmu Rocky IV (1985). (ČSFD)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama