Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Recenze (110)

Leeslie 

všechny recenze uživatele

Absurdní a bizarní. Tohle si musí říct každý člověk po shlédnutí pilotního dílu. "Studentka, co se změní v zombie a jí mozky mrtvol, díky kterým má vize a pomáhá tím šetřit policejní případy." No vážně, jak stupidně to zní? Když ovšem překonáte počáteční antipatie k tomuto podivnému ústřednímu tématu, tak je seriál celkem milá inteligentní kriminálka pro starší diváky CW, ne nepodobná Veronice Marsové (vždyť to má na starosti také Rob Thomas) a ve výsledku i ta hlavní dějová šablona, která vám ze začátku připadá tak připálená, je vlastně celkem originální. Můj názor? Jděte do toho, překonejte počáteční nevoli z ústředního nápadu a přestaňte smutnit po Veronice Mars, Liv je totiž fajn náhrada... DODATEK: Nutno podotknout, že seriál je díl od dílu lepší... Stává se z něj moje guilty pleasure, zvedám na 5*... ()

ellessar01 

všechny recenze uživatele

No s dily roste kvalita...jen by cw konecne mohlo upustit od tech trapnych uvodnich komentaru. Kazdopadne by me fakt zajimalo, jak by tohle dopadlo kdyby to mel na svedomi netflix a ten cernoch potrebuje vymenit. ()

nemer 

všechny recenze uživatele

Prosté a americké až příliš (prakticky odpad, stačila mi necelá polovina 1. dílu a měla jsem dost, i ta je trapná a bezduchá. Přesně ten typ přiblblého amerického seriálu, kde i několikamin. sledování je o nervy. Další seriál pro děti a náctileté) Naprosto děsivý je soudobý trend, že každá slátanina je označována za sci-fi. Čím debilnější, tím víc sci-fi :( Debilitu jako tvůrčí záměr opravdu neocením. ()

Shadowspark 

všechny recenze uživatele

Nenáročná teen komediální detektivka, trochu mi připomíná Zombieland. Někdy vypadá směšně, ale svým způsobem je to zábavný a lákavý seriál, netvrdím, že je to kvalitní nebo výborný seriál, ale hlavní postava je sympatická, příběh a provedení zápletky originální, docela dobrá kombinace komedie, kriminálky, trochu nechutnosti a "lehkého hororu". Jako odlehčená zábava na rozptýlení slušně provedené, pokud se někdy budu hrozně nudit, někdy se zase na tento seriál kouknu. ()

Tomate 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý seriál so zaujímavým nápadom a zaujímavými postavami. Po trošku obyčajnom pilote prichádza tak trošku iná kriminálka, keď zombie pomáha vyšetrovať vraždy. Každá vražda a každá osobnosť ktorú si práve privlastní nejak súvisí s problémami hlavnej protagonistky. V takmer každej epizóda máme nejaký menší posun v hlavnom príbehu. Posledné 2 epizódy 1. série boli veľká bomba a utvrdili ma že si zaslúži čisté 4* ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Je to takový odpočinkový seriál,nic převratného,ale první řada mě celkem bavila,sympatické obsazení,uvidíme,jak to bude pokračovat dál!?!Trochu mi to připomíná seriál Mrtví jako já,co kdysi dávali na ČT. ()

makau 

všechny recenze uživatele

Pilot celkem ušel. Jak někdo psal. Začátek moc hrr, ale dejme tomu. Bude záležet na dalších dílech. Jen přeci mají v dnešní době seriály konkurenci více než velkou a člověk se už musí rozmýšlet co bude sledovat a co ne. ()

FOndra 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pilotní díl. Originální myšlenka s dobrým zpracováním a sympatickou hlavní představitelkou 70% Sleduju dál :) ()

rEooo 

všechny recenze uživatele

Po prvej časti dávam tento zombicky počin do truhlice ktorú už radšej neotvorím. Nie je to úplne zlé ale je to také chabé že ma tlačí pri srdci. ()

Wolftalon 

všechny recenze uživatele

S každým následujícím dílem je to lepší a zábavnější. Možná, že jsem příliš slaboduchej, ale po úžasnym finále v řeznictví nemůžu nechat iZombie jenom tři hvězdičky. To bych lhal sám sobě :D ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Zase kvalitní seriál po 4 dílech nejsem vůbec zklamán a hodlám pokračovat dál... Boužel, ale po 5 díle jsem zatím změnil hodnocení na 3 hvězdy, protože už to začíná bejt slušně přeplácané a každý začíná být zombie... Uvidíme co se dál vyvrbí a jestli náhodou zase nezměním hodnocení... ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Perfektní obsazení, příběh i myšlenka. Zombíkovskou tématiku moc nežeru, ale tento seriál jsem si zamiloval hned v prvních minutách.. dokonce natolik že jsem ho celý zkouknul za jeden den. Vraždy, mozky, vtipné narážky a samozřejmě špetka romantiky.. Všechno v jednom a funguje to brilantně. :) Můj obdiv patří Rose McIverové, která to podle mého názoru musela mít sakramensky těžký. ()

Hanz_knife 

všechny recenze uživatele

Tak je to taková teenager záležitost že jo. Byť už teenager nejsem, stejně se mi to docela líbilo, některé díly docela slabé, některé zase ale zábavné se zábavnými změnami osobnosti. Vše to vygradovalo skvělou poslední epizodou, i když to bylo drobet předvídatelné. Seriál si na nic nehraje a v tom je taky jeho kouzlo. Postavy jsou navíc různorodé a většinou sympatické, takže u mně dobrý! ()

Anee

všechny recenze uživatele

Nechci mluvit o příběhu, neviděla jsem ani jeden celý díl, ale vážně na někoho dají bílý makeup, orámují černě celé oko, obarví vlasy a my máme mít pocit, že to je zombie? Zase opakují hisotii Twilight a my jim to máme žrát? Kdyby alespon vypadala víc mrtvě, upadla jí nějaká ta končetina, tak bych byla navýsost spokojená. ()

zvolsi 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první a taky můj poslední díl tohoto sračkoidně komerčního blábolu pro puberťáky. Argument, že po prvním dílu nemůžu hodnotit seriál je hovadina. Seriál by se mohl zlepšit leda okamžitou výměnou scénáristů, tedy pokud to nebyl jejich první scénář hned pot té co se je podařilo zázračně dostat z mozkové obrny a jejich stav by se do budoucna zázračně zlepšoval. ()

Dzusifruit 

všechny recenze uživatele

Názov seriálu? Jednoduché... "Varím, varíš, varíme s nemŕtvou patologičkou v dennom ústave prehnaných stereotypných typov osobností pri vyšetrovaní vrážd dejúcich sa v meste s biznisom s mozgami...." Nemohol som odtrhnúť zrak, druhá séria lepšia, som zvedavý kam to posunú ďalej." 85% ()

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama