Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Tenhle seriál tak nenávidím, nesnáším ho, je blbý a stupidní, absolutně žádný vtip, jenom trapnost!

Immort4lek

Immort4lek (hodnocení, recenze)

Tak ja nevim,miluju tenhle serial a cesky dabing mi fakt nevadi.Mozna proto ze na filmy nebo cokoliv jineho s titulkama nekoukam. Artur s Dougem nemaji chybu. Vsechny serie krom 4. ktera se jeste asi nedockala dabingu jsem videl snad 10x .

sandded

sandded (hodnocení, recenze)

fantana: Naprostý souhlas.Pro mě nejlepší seriál,který se zabývá jednoduchostí obyčejných lidí a jejich nádherně malicherných starostí.Všichni jsou úžasní.Jerry,James a Leah její krásu nejde ani okomentovat.

chronos88

chronos88 (hodnocení, recenze)

Skvely serial, treba vidiet najlepsie v orginali alebo este lepsi sa mi zda nemecky dabing. ceska verzia bohuzial robi z tohto serialu uplny priemer.

fantana

fantana (hodnocení, recenze)

Rozhodne jeden z najlepších komediálnych seriálov všetkých dôb, ak nie rovno najlepší! Každodenný život a problémy tohto amerického páru sú fenomenálne humorne vykreslené! Kevin James má neuveriteľný repertoár rôznych výrazov tváre a jeho telesná kompozícia dáva celému seriálu nádych reality.
To, ako si spolu s Carrie hľadajú pár na spoločné večery, ako nechá Doug Carrie stáť v daždi a nakoniec ju, celú premočenú vyzdvihne a povie jej, že nikdy nebola taká krásna ako je teraz... človek sa nemôže prestať smiať...
Je pravda, že som seriál sledovala len v nemeckom dabingu, ale myslím, že muto nijako neuškodilo, práve naopak.
A Jerry Stiller nie je jediným bonbónikom, ktorý sa zjavuje v tomto briliantnom kúsku :)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama