Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Člověk si musí hned uvědomit, že tento seriál nelze vnímat jako přímou konkurenci originálu. Americká Office je více hraná, nepůsobí tak bezprostřeně a reálně a rozhodně nepůsobí místy tak arogantně jako anglická předloha. Především hl. postavy v am. Office - Michael a Jim - se liší od svých ang. originálů (David a Tim) tím, že postrádají zmiňovanou aroganci (která mě hodně bavila:-). Na duhou stranu am. verze je dostatečně politicky nekorektní a když se definitivně odprostí od originálu (od 2. série), začne žít svým životem a také začne být víc zábavná. Takže celkově hodnotím am. Office jako velmi dobrý seriál, který rozhodně není trapným remakem. I kvůli tomu, že americká verze "obohatila" kancelář o výtečnou postavu - zapáleného, ambiciózního, oddaného pracovníka Dwighta. Ten má svého anglického protějška v postavě Garretha ale po pár dílech jsem dospěl k závěru, že jde spíš o originální výtvor amerických tvůrců. Místy opravdu geniální postava:-) ()

Janek

všechny recenze uživatele

Steve Carell dostal neobyčejně těžký úkol a sice překonat Gervaise, což se mu nedaří (a že já mám Carella hodně rád). Je to přetáhlé, křečovité a vzhledem k obšlehnutí britského originálu až trapné. Hodnocení se zdržím, pouze podotknu, že tento seriál má smysl pouze tehdy, pokud jste neviděli originál, nebo pokud se vám originál nelíbil. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Seriálový poklad, který svým pojetím humoru nesedne každému, ale o to víc odmění ty, kteří se po první představovací sérii rozhodnou pokračovat dál. Americký Kancl se totiž může opřít o neskutečnou rozmanitost, rozdílnost a bizardnost postav, přičemž se nebojí ani občasného sentimentu nebo absurdních témat. Jeden z mála komediálních seriálů, který si udržel kvalitu až do finále. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající komediální seriál, který překvapivě dobře převedl původní britskou verzi (kterou mám stále radši) do amerického prostředí. Je v něm opravdu hromada skvělých a zábavných postav, ale bohužel ke konci některé odcházejí či se stávají kvůli scenáristům horšími. Američani to neskutečně roztáhli, a tak je menší zázrak, že celých 7 sérií je seriál stále velice vtipný a najde se zhruba desítka, možná dokonce dvě desítky dílů, které jsou "komediální zlato". V osmé sérii odchází důležitá postava Šéfa a kancl je nyní jiný, ale pořád se statečně drží. Poslední devátá sezóna však už pro mě byla místy utrpení sledovat. Pořád byla občas vtipná, ale jak si seriál tak dlouho držel úroveň, tak tady se dějí fakt hrozné věci a přicházejí i strašné díly. Kéž by 9. řada nikdy nevznikla, zanechala mi slušnou pachuť v ústech. Takhle výjimečný seriál si zasloužil lepší finále, ale co už. Americký Office je i tak skvělý americký seriál, který si zaslouží své místo mezi nejlepšími sitcomy všech dob. (8/10) ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Za tím se rozhoduji mezi 3-4 hvězdy (provizorně tak nechávám 4 hvězdy). Seriál má vzrůstající kvalitu a podle mě nejlepší série je 5. Ačkoliv mám občas výhrady, jak se k sobě postavy v seriálu chovají (jsou to neskutečné svině, včetně Jima a Pam), pořád tam bylo přehršel vtipných scén, které si rád sjíždím na YT. Potom, co odejde Michael, je 8. serie ještě nějak tak dobrá. Ale 9. série je naprosto zoufalá a tu jsem protrpěl. Právě kvůli 9. sérii nedávám jasné 4 hvězdy. ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (138)

  • Postavy často mluví o podniku Pour Richards Pub, který se ve Scrantonu skutečně nachází. Jde o bowlingovou halu. (don corleone)
  • Scéna, kdy Michael Scott (Steve Carell) políbí Oscara (Oscar Nuñez), je improvizovaná. Carell měl podle scénáře Nuñeze pouze obejmout. Reakce herců jsou proto autentické. (Senorgrinch)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama