Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

Derek 

všechny recenze uživatele

ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria. ()

Janek

všechny recenze uživatele

Steve Carell dostal neobyčejně těžký úkol a sice překonat Gervaise, což se mu nedaří (a že já mám Carella hodně rád). Je to přetáhlé, křečovité a vzhledem k obšlehnutí britského originálu až trapné. Hodnocení se zdržím, pouze podotknu, že tento seriál má smysl pouze tehdy, pokud jste neviděli originál, nebo pokud se vám originál nelíbil. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak narozdíl od původního Kanclu je tenhle víc mainstreamovější. Situace tu nejsou vyhnány tak do extrému po té trapné stránce. Spíš pak vypadají nepřirozeně. I celkově to spíš už působí jako sitcom než dokument, který si s Gervaisovým geniálním výtvorem dalo na první pohled lehce splést. V něm byly postavy velmi autentické a člověk jim to věřil, tady už moc ne. Carell je dobrý, ale zase... Ricky je prostě bůh. Ostatní herci jsou taky dobří a je pěkné pozorovat vývoj více postav než v britské verzi. První série mi přišla trošku slabá (obzvášt hned první zkopírovaný díl), ale druhá a třetí mě bavila víc. Ve stejném tempu pokračuje čtvrtá a teď pátá. PS: Kevin a Creed rulez! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mám s tímto seriálem komplikovaný vztah. Ze začátku jsem k němu měl laxní přístup. Přišel jsem k němu formou "chci okusit více mockumentary seriálů jako Modern Family". Slabou první sérii vystřídala silnější druhá, začal jsem se sbližovat s postavami, s některými i ztotožňovat, třetí série už mi přišla lehce slabší, ale pořád dobrá, fandění se přelilo z určitých postav na jiné. Čtvrtou sérií, zejména jejím koncem se mi seriál znechutil. Postavy mi přišly malicherné, nesympatické a nikomu jsem nepřál jejich, často zvláštně získané, úspěchy. Příliv postav spíš uškodil než pomohl a ke konci jsem už nemohl dál trpět Jimovy vtípky, Michaelovy eskapády hraničící se zákonem nebo s prapodivných sexuálních relací v "kanclu". Pořád ale za určité momenty a některá moudra dávám tři hvězdy, znovu bych si to ale nepustil. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Je až šílený, že když jsem se na profil podíval naposledy, měl seriál asi přesně kulatých 70% a teď kulatých 80%. Steve Carrell si našel roli, která mu padne víc než přímočaré šaškování - jako šašek z toho vyjde jiným způsobem a vlivem ostatních - a dokázal vyzdvihnout pro mě nijak zajímavé prostředí kanceláře na lehký nadprůměr, na který se slušně dívá. Tehdy to dávali někdy na čerstvě narozené Prima Cool, takže detailů si moc nevybavím. Nepochybuju však, že seznámení s britskou verzí by pravděpodobně bylo sympatičtější. Jinak sitcom nečekejte, jde o komediální seriál v podobě mockumentary satiry. PS: A teď 83%. Co se děje? ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (138)

  • Postavy často mluví o podniku Pour Richards Pub, který se ve Scrantonu skutečně nachází. Jde o bowlingovou halu. (don corleone)
  • Ve městě Scranton je ulice Mifflin Avenue, ve které se skutečně nachází továrna na výrobu papíru. Zřejmě takto dostala firma své jméno. Tato budova je viditelná i v úvodních titulcích. (don corleone)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama