Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

rionka 

všechny recenze uživatele

IRL mě drby nezajímají. Ale toto je zábavná blbina na vyčištění hlavy. Povrchní, sarkastické, o hadrech, chlapech a intikách... Fakt mě bavily dějové linky s Blair, Jenny aka módní návrhářkou (gimme more pls!) a scény s Georginou, což je povedená a navíc krásná záporačka s obrovskýma očima. (Proč jsem se o ní na prvních dvou stránkách komentářů nic nedočetla? Že by nikdo nezvládl shlédnout víc, než jednu sérii? Oh, come on!) A vůbec jsou všechny ty baby v tom seriálu hrozně hezké. Chlapci trochu zaostávají, hm. -- EDIT: ok, po dokoukání stejně zůstává mou nejoblíbenější postavou Blair, nenadělám nic! ()

godd odpad!

všechny recenze uživatele

Co....Jak....Proč... Omylem jsem shlédnul část tohoto "díla" ve Student agency (proč?! nemůžou dávat do zblbnutí Přátele?!) a musím říct, že to je teda luxusní kravina... Kde jinde by se to mohlo odehrávat, než v křišťálem zdobených sálech a o čem jiném by to také bylo, než o "našich" každodenních problémech, že ano? Že se na to dívají teenageři, kteří si sní o milionářských životech, ok... Ale že si tu čtu komentáře od lidí, kteří jsou očividně dospělí(?) pracující či studující vysokou školu, tak to mě dost zaráží. Takže víc kultury na vás, barbaři! ()

P3tulQa 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak přesně to vyjádřit, ale je to můj život. Teda rozhodně se v něm neděje to, co v gossip girl, ale je to seriál, který si zaslouží ocenění. Povedl se a je to pro diváka drogou. Celý seriál si myslíte, že jste konečně na něco přišli, ve finále zjistíte, že to je jinak. Sledujete díl za díle a nemůžete se toho nabažit! Herci jsou špičkoví a obdivuju jejich výkon. Tak co? Čekali jste, že gossip girl je... ? :) ()

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Intriky. New York. Intriky. I když kvalita pomalu upadá, i tak je to pořád legendární seriál stanice CW. A až ho dokoukám, určitě budu plakat, že jsem právě viděla poslední epizodu. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Iný kraj, iný mrav. Svet seriálu Gossip Girl nás láka nahliadnuť do sveta Manhattanskej smotánky, kde sa točia veľké peniaze, ale hlavne vzťahy, priateľstva, rozchody a rozvody a samozrejme vznikajú nové, či staronové vzťahy a celé to všetko sleduje jedna Super Drbna, ktorá si stále nedá pokoj! Je vidieť, že tvorcovia mali k dispozícii slušnú predlohu, preto sa ani v 5. sérii nestratíte a aj v tých najnudnejších epizódach sa nájde moment, pri ktorom zbystríte zrak. Intrigy, faloš, krásne domy, ešte krajšie autá, atraktívni herci, brutálne sexi herečky. Niečo ako 90210 len s lepšími dialógmi a takisto postavami. Čo sa tých týka postáv, najviac som si zamiloval Leighton Meester a to hlavne vďaka faktu, že Serena herečky Blake Lively má počas seriálu stále horší a horší charakter. Ale samozrejme Blake je skvelá herečka a svoje výstupy podáva s noblesou a jasné, že pomáha aj fakt, že je tam najviac sexi! Z chlapov som si najviac obľúbil Chucka Bassa! Z namysleného trapka sa stal skutočný vizionár, podnikateľ a k tomu aj lepší človek! Navyše Ed Westwick podáva zo všetkých najlepší výkon! Asi najmenej mi záležalo na Nateovi Archibaldovi, skrátka to bola taká priemerná postava, no a najviac vodu zamútil zrejme Penn Badgley. Celkovo to bolo príjemne strávených pár týždňov a aj keď sa už k tomu nevrátim, verím že mi to dalo niečo do života. ()

Sowa 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ať je to sebevětší blbost... hlavní hrdinka je neodolatelná. :) Serena=*****, seriál=* ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů seriálu bylo trochu příliš tuctových, ale postupně se rozvíjí docela slušné vztahové "peklo". Takže je jen škoda, že představitelé všech hlavních rolí jsou pro mě veskrze nesympatičtí. U seriálu ze škatulky teen-drama docela dost vadí, když jsou holky hnusný a chlapi divný. Navíc jsou všechny charaktery nesympatický v tom jak jsou všichni neuvěřitelně namyšlený. Nakopat je všechny do zadku :). Jo a Kristen Bell tam fakt nehraje, jen má na starosti průvodní slovo. Nepopírám, že jsem se na to začal dívat jen kvůli ní. Hodnoceno po první sérii a pár dílů série druhé. *** nejoblíbenější postava: Rufus Humphrey ()

punka27 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorého časti prvej série som pozerala jednu za druhou. Intrigy, láska, nenávisť, všetko čo k seriálu tohto typu patrí. Ale asi by sa bolo stalo lepšie, keby nemal pokračovanie.. intrigy sa stupňujú z dielu na diel až tak, že sa stávajú nereálnymi a nerealizovateľnými, milostné príbehy sa neustále opakujú, postavy sa vracajú k svojim bývalým na toľko-krát, že to snáď už ani nejde zrátať. Stále sa vynárajú zlé hrdinky, ktoré chcú tak veľmi ublížiť obľúbeným hlavným hrdinom. Samozrejme vždy všetko dopadne dobre, ale až po nekonečne zamotaných útrapách. Podľa mňa námet, herecké výkony, kamera, kostými všetko dobré.... len je dobre vedieť kedy treba prestať. ()

deathmoon 

všechny recenze uživatele

Gossip girl je taká sonda do života mladých a bohatých. Ukazuje nám ich nedokonalé rodiny, problémy v láske a priateľstve. Tento seriál by sa nemal chápať len ako povrchný náhľad do sveta bohatých, ale aj ako ukážku toho, že peniaze nie sú všetko. A (ne)záporáci Leighton Meester a Ed Westwick vedia ukradnúť moju pozornosť zas a znova. ()

TheMe 

všechny recenze uživatele

Miliadářský synek Chuck Bass, "zakaždoucenutomusímmít" Blair, přelétavá, ale nádherná Serena a další ve světě módy, večírků, luxusních limuzín, intrik, lásek a jiných "problémů". Jediný seriál, jehož první dvě řady jsem viděl, dá se říct, v kuse. Tomu se již nic nevyrovná. Hodnotit seriál jako celek jde v podstatě dost špatně, daleko lepší by bylo dělit hodnocení na série, což se mi ovšem nechce, protože bych pouze chválil a opakoval se. Není to seriál typu HIMYM nebo BBT, u kterého bude sedět každý, ale toho, koho zaujme, vtáhne a už nepustí!!! ()

sweetRozarie 

všechny recenze uživatele

Seriál, který poukazuje na život manhattanské smetánky. Je plný vztahů, večírků na úrovni a značkové módy. V těch 5 sériích, které jsou dosud natočeny jde krásně vidět, jak se nám postupem času mění charaktery postav, někdy výrazně, někdy jen nepatrně. Je mi jasné, že mužská část populace ke Gossip Girl zrovna nepřičichne, ale mě seriál opravdu baví. Jen škoda, že ho tvůrci neustále protahují. Bojím se, že se ze Super drbny brzy stane seriál typu Ulice. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Proč ten seriál nesleduju? Protože mi jedna herečka připomíná Tori Black(pornoherečka) a já mám nutkání drandit karla. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pohodový seriál na odreagování u kterého není potřeba moc přemýšlet a to jsem taky dost. Vyrostl jsem na 90210=) a hodně mně to připomíná. Také "chudší" kluk a jeho mladší segra, kteří jsou i tak bohatí, se začnou kamarádit s bohatšími a tím vznikne hlavní zápletka. Tady jsou víc propracovány detaily a psychologie postav, je zobrazen víc rodinný život než ten školní. Celkem rozporuplné hodnocení. Občas nechápu ty naivní komentáře, ať už ty co to moc žerou a hrajou si na "drbny", nebo ty co čekali od romantického komediálního seriálu hluboké filozofické drama =) ()

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama