Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (80)

Série 1 (2017) (S01) 

Vychází mi tři hvězdičky, ale dávám čtyři. Je to návyková záležitost se sympatickými, i když nijak zvlášť originálními, postavami. Umí to dojmout , umí to pobavit i místy trošku nudit. Jsem zvědavá na další řadu. ()

Vůně spáleného jídla (2017) (S01E01) 

První epizoda rozhodně zaujme. Potěšila mě přítomnost Antonii Thomas. Nicméně si nejsem jistá, zda to bude úplně můj šálek kávy. ()

Výlet na horu Rushmore (2017) (S01E02) 

Pořád se nemůžu rozhodnout, zda mě těší se na to dívat nebo ne. Ano, hrdina je jiný, ale seriál je jinak stejný jako stovky dalších. Vypadá to, že teď budeme pár dílů jen sledovat, jak Shaun řeší jeden případ za druhým a nebude za to náležitě odměněn. ()

Oliver (2017) (S01E03) 

Za mě je tohle hnaní do extrému (teď myslím převoz jater) úplně zbytečný a spíš to dílu škodí, než aby ho to nějak šperkovalo. Jinak mocenská realita je k poblinkání. ()

Trubky (2017) (S01E04) 

Je fajn, že ukazují, že i ostatní členové týmu tam mají co dělat. 3,5* ()

0,3 % (2017) (S01E05) 

Jo jo, jsem si plně vědoma, že je to jen hra tvůrců na city diváka. Ale stejně mě to rozsekalo. ()

Není falešná (2017) (S01E06) 

Za mě zatím nejlepší díl. Jasně, že nechcete abyste to byli vy nebo nedej bože vaši blízcí, ale pravda zkrátka je, že i doktoři jsou jen chybující smrtelníci. 4,5* ()

22 kroků (2017) (S01E07) 

Možná proto, že Jareda moc nemusim, mě linka utíkajícího pacienta za srdce nevzala. A moc mě nevzaly ani zbylé linky. Možná jen předchozí díl nasadil laťku moc vysoko… těžko říct. Za mě šedivej průměr. ()

Jablko (2017) (S01E08) 

Pořád je to fajn, ale upadá to do průměru. Ty střípky z osobních životů prostě nestačí, případy to neutáhnou ()

Aspekty (2017) (S01E09) 

Díl, který ukazuje jak šílený náš svět umí být, když si vybíráme koho zachránit prakticky pro reklamu. Spousta proměnných. ()

Oběti (2017) (S01E10) 

Desátý díl přináší drama na všech frontách. Vztahy se vyhrocují a bortí jak domečky z karet. Jsem zvědavá, jak se to vyřeší s Jaredem. ()

Ostrovy, část první (2018) (S01E11) 

Obsahuje SPOILER!! Na začátku tohoto dílu jsem si hned řekla: Leo, tebe nakonec nebudu mít vůbec ráda... Člověk nemusí být nijak zvlášť chytrá hlavička, aby si spočítal, že zatímco morous Glassman (který to opravdu s tou asistentkou, byť v dobré víře, hodně přehnal) tu pro Shauna bude nejspíš do doby, dokud ho neodnesou nohama napřed, ona, která mu možná dá zážitek v podobě spálených pneumatik, kocoviny a první pusy, půjde dál a bude žít svůj život. Tady to nejspíš bude nějak pokračovat, ono to s tím stěhováním tak horký nebude. Nicméně s velkou pravděpodobností je takový člověk jen mihnutí v Shaunově životě. Ale proč mu u toho nedat pár erudovaných rad do života, a nezhodnotit u toho člověka, který se stará. ()

Ostrovy, část druhá (2018) (S01E12) 

Je to dobrý! Je to špatný... Je to dobrý! Je to špatný... Je to...!! Spojit! Rozdělit! Spojit! Rozdělit!!! Toť tento díl v kostce. Nejsem úplně rozhodnutá, zda to bylo dobře nebo špatně. 3,5* ()

Sedm důvodů (2018) (S01E13) 

Vypadá to, že doktor Glassman jde ode zdi ke zdi, ale ono se to srovná. Přidávám se k názoru, že tento díl neurazí, ale ani nenadchne. Btw: Nový soused vypadá na sympaťáka! ()

Ona (2018) (S01E14) 

Já se z těch dvou ňoumů - Shauna a Glassmana - zblázním. :) A Morgan ať jde vířit vody jinam. Tohle už tu bylo stokrát... ()

Srdečnost (2018) (S01E15) 

S vězněm se to moc nepovedlo. Jednak výběr herce nebyl zrovna trefa do černýho a druhak bylo lehce odhadnutelný, že nějak takhle to skončí. V tomto dílu nedominovaly ani případy, ani osobní vztahy... možná je lepší, když si něco z toho vezme, byť nepatrně, větší kus. Nová postava Alex mi přijde lepší jak Morgan, ale láska na první pohled to rozhodně není. ()

Bolest (2018) (S01E16) 

Takovýto když to v posledních dvou minutách začne být konečně fakt zajímavý. Ale nestěžuju si, protože na Huntera se fakt hezky dívalo. ()

Úsměv (2018) (S01E17) 

Čtvrtá * za to, že mě Shaun se svým novým výzkumem na pracovišti několikrát rozesmál. Kenny je pěkná sketa, fakt mě zklamal! ()

Víc (2018) (S01E18) 

Tahle hra na dobrý, špatný, dobrý, špatný je neřestí mnoha dílů a je to škoda. Tak buď jdu do nějaké události naplno, nebo to nechám být. I tak jsem si pořvala, nebudu lhát. ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá série mi určitě líbila míň, než ta první. Omílá totiž spoustu věcí pořád dokola jako kolovrátek a případy (nádor za nádorem) jsou málokdy natolik výrazné, aby díl utáhly. Navíc se mi celkem zprotivila svatá Claire, která začíná být až příliš dokonalá, dr. Glassman jehož nádor se nemůže rozhodnout, zda ho zabije či ne a nakonec i Shaun svou úmorností (v čemkoli). ()

Reklama

Reklama