Reklama

Reklama

Sedm dní

(seriál)
USA, (1998–2001), 46 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Hudba:

Scott Gilman

Hrají:

Jonathan LaPaglia, Don Franklin, Justina Vail, Nick Searcy, Alan Scarfe, Norman Lloyd, Sam Whipple, Natassia Malthe, Gary Graham, Michael Bailey Smith (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Chceli by ste niekedy vrátiť čas o týždeň? Volá sa Frank Parker a robí to bežne. Pracuje na tajnom vládnom projekte, v ktorom sa experimentuje s cestovaním v čase. Keď sa niekedy stane nejaký vážny problém, pošlú ho späť, aby dal veci do poriadku. Problém je, že sa môže vrátiť len o sedem dní. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Fiftis k tomuto seriálu (1)

Sedm dní (1998) 

Seriál môjho detstva o cestovaní v čase a to použitím prístroja Backstep, kedy poručík Parker môže cestovať v čase späť - a to presne o 7 dní. Jeho poslaním je cestovať do minulosti a meniť ju tak, aby budúcnosť bola zmenená k lepšiemu a odvrátené najhoršie nebezpečenstvo, ktoré ľudstvu hrozí. Na dobu vzniku bol seriál špičkový, dnes špeciálne efekty nestačia ani priemeru. Ale každá jedna epizóda má kvalitný príbeh. Herci sú viac než kvalitní, najradšej som mal sexi Justinu Vail. Na dnešné publikum tento seriál nemá šancu zaujať, preto by som jedine mohol navrhnúť, aby sa spravil nejaký remake, ktorý však ale určite nevznikne. ()

Reklama

Reklama