Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele waits k tomuto seriálu (1)

Dva z Queensu (1998) 

Sitcom obecně drží dvě věci: komediální kvalita scénářů a charisma účinkujících. Dva z Queensu jsou v kategorii sitcomů, které stojí na kadenci vtipů, které stojí za zasmání, v čemž bohužel dost selhává. Vlastně jsou podobně nemastné neslané jako třeba Joey, ale tam se divák prostě dívá na Le Blanca a vzpomíná na Přátele. Dva z Queensu ale nikoho takového, kvůli komu byste si sedali znovu a znovu před obrazovku nemají, nikdo jako třeba Kat Dennings ve Dvou sockách nebo neuvěřitelný Rick Gervais v Kanclu se tu neobjeví. Je tu jen Kevin James, a ten sám tenhle sitcom do první ligy nedotáhne. Viděno cca 8 dílů ()

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama