Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Recenze uživatele maestrotatum k tomuto seriálu (2)

Kancl (2005) 

Je tento seriál skutočným skvostom ? tak na to si vezmi jed.. That is what she said- Michael Scott je tou najlepšou postavou, ktorej Steve Carell dal podobu. Keď som seriál dopozeral tak som zistil aký strašne chudobný môj život bol pred ním. Neustále sa striedajúca synklinála Mikových (nielen citových) ale aj inteligenčných rozmarov a antiklinála príbehov jeho kolegov, presnejšie povedané rodinných príslušníkov spoločnosti Dunder Mifflin je podľa mňa základom príučky tvorby komediálnych seriálov. Tu neexistuje slabý diel. Mnoho z hl. protagonistov zastávalo aj úrad scenáristov a je to vskutku impozantné aký skutočne slušný a voľný príbeh dokázali vymyslieť na základe anglického príbehu. Mike je podľa mňa tým hlavným a oporným bodom seriálu ( je nenahraditeľný ) na ktorom to všetko stojí, všetky ostatné postavy sú výborné práve kvôli nemu. Za tých 188 epizód si proste zamilujete každého z nich. No vlastne možno až na Tobyho. Nedá mi to nepovedať ale priznám sa, že som si všimol určitú podobnosť v Scottovom a mojom živote. Neviem či to je niečím čím by som sa mohol chváliť ale je to jeden z dôvodov prečo mi tento seriál tak prirástol k srdcu. Proste sledovať to je ako jesť vaše málo obľúbené jedlo, ktoré je tak delikátne urobené, že postupne chcete viac až sa z toho stane vaše veľmi obľúbené jedlo. 94% ()

Sbohem, Michaele (2011) (S07E21) 

Nehodnotím samostatne epizódy ale tu si neviem pomôcť. Skutočne som mal problém udržať slzy...a tento boj som prehral. 100% ()

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama