Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Recenze uživatele Stifmeister k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

///   Na tento pořad jsem narazil čistou náhodou při procházení nabídky na Netflixu, kdy jsem hledal něco nového pro večerní zábavu. Po shlédnutí traileru jsem se rozhodl tomu dát šanci. Vždycky jsem měl rád pořady umístěné do nemocničního prostředí, například Dr. House jsem obdivoval. Po zhlédnutí první série jsem mile překvapen. Operace jsou zpracovány velmi precizně, a některé postavy jsou dobře vystiženy. Hlavní protagonista mě zaujal, i přes jeho nemoc. Občas jsem však měl dojem, že některé dialogy a chování postav byly až příliš "soapy", ale to lze snadno odpustit, protože na druhé straně byly skvělé scény s hlubokými emocemi a příběhy postav. Zvědavě očekávám, jak budou tvůrci pokračovat v dalších sériích, ale momentálně bych první sérii ohodnotil |7.5/10|. ()

Série 2 (2018) (S02) 

///   Bohužel druhá série toho seriálu nebyla takovým zážitkem, jaký jsem po skončení první série očekával. Začátek druhé série sliboval hodně a přechod na 3. sérii vypadal nadějně a zajímavě. Bohužel, největší problém 2. série se nacházel právě ve středu děje. Některé případy byly nudné a nebyly tak zajímavé jako v první sérii. Měl jsem dojem, že tvůrci se soustředili především na onkologické případy a zanedbali jiné nemoci. Navíc nové postavy, které byly představeny, nevydržely ve středu děje příliš dlouho, a některé z těch, které byly v první sérii důležité, náhle zmizely. Jsem zvědavý, jak si povede třetí řada, ale když vidím, jak je hodnocení celé třetí série nízké, jsem lehce skeptický. Celkově bych druhou sérii ohodnotil |6.5/10|. PS: Třetí série mě začala bohužel nudit, až jsem musel s sledováním přestat, což mě upřímně mrzí... ()

Reklama

Reklama