Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Recenze uživatele misterz k tomuto seriálu (1)

Dobrý doktor (2017) 

To, čoho si v rámci tohto seriálu divák do sýtosti užije, je herecké umenie Freddieho Highmorea, ktorého stvárnenie autistického geniálneho doktora bol jeden veľký masterpiece. Veľmi rýchlo som si na jeho postavu zvykol a dokázal s ňou splynúť a spolu s ňou prežívať jednotlivé zaujímavé medicínske prípady ako i trampoty z osobného života. Proste ide o krásny príklad, kedy ma hlavná postava dokázala uchvátiť už od začiatku a nepustiť až do samotného konca poslednej časti. Priznám sa, odľahlo mi, že tento rok vyjde aj druhá séria. Tento projekt si ju určite zaslúži. Skrátka brilantné, taký ľudskejší Doktor House. ()

Reklama

Reklama