Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (84)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Nejaký super retard vyzerajúci na 13. rokov pomaly riadi celú nemocnicu. Diagnózu uhádne asi aj bez prezretia pacienta, všetci tolerujú jeho autizmus, a operujú mozgy v nehygienických podmienkach akože v špičkovej nemocnici, pričom sa pri tých operáciách väčšinou iba rozprávajú a trt sa sústredia. V prostredí nemocnice nijaká tolerancia nie je na mieste a nijakí autistickí čuráci tam nemajú čo robiť! A lepšie herecké výkony asi podávajú aj skutoční lekári, nie tieto neherecké škaredé ksichty. Takže "zábava" pre široké masy dementných vygumovancov odchovaných otrasnou televíznou zábavou s umelým smiechom v podmaze. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Mám rád Freddieho a prvně jsem viděl až díly 11 a12. Bohužel nesdílím nadšení místních přispivatelů, protože takhle nějak si představuju Růžovku s 10ti násobných rozpočtem. Naprosto příšerný s výjimkou dějové linky samotného Shauna, ale ten je tam vlastně strašně málo. Uvidím další díly, ale tohle bylo peklo a Image Dragons (myslím) to posunuli na úroveň téměř nekoukatelného kousku. PS Po zhlédnutí dalšího dílu ubírám další hvězdu - je to snad horší než Růžovka - nevypadá to jako, zdravotnický ústav, vypadá to spíš jak sonda do života pacientů psychiatrie ..... ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri tomto seriály som si začal uvedomovať, ako dlho stála príprava scenáru , koľko musel mať poradcov z lekárskeho prostredia aby to sadlo a a aby tomu divák uveril. Mám dojem, že sa to aj podarilo. Sadol som si aj ja ja :) Napriek všetkému uveriteľnému a neuveriteľnému by som si asi chirurgovi autistovi predsa len nedal ani len mandle vybrať. :). V seriály nechýbali ani romantické a sentimentálne okamžiky. Na mňa veľmi milo zapuosobila epizóda a chorým africkým chlapčekom, ktorému "zreparovali" jeho srdiečko. Ale takých okamihov tam bolo viacero, na svoje si prídu milovníci filmov z lekárskeho prostredia. Náladu a dojem z každej časti umocňoval vždy aj dobrý výber songov na záver epizódy. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Freddie Highmore je opravdu úkaz. Autistického doktora jsem mu naprosto celou dobu věřila a dokázala jeho problémy spolu s ním prožívat. Člověk sice může čekat nějakou klasickou doktorskou slátaninu, ale já si to upřímně užívala. Rozhodně se jedná o jeden z těch lepších seriálů z lékařského prostředí, kde si buď postavy oblíbíte, nebo k nim nemáte nějaký hlubší stav, ale snesete je. Konec první série přišel, ani nevím jak a já se těším na tu druhou! ()

MFloyd

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem viděl asi půl hodiny jednoho dílu a už teď vím, že jde tahle série úplně mimo mě. Je to takový Můj přítel Monk ze zdravotnického prostředí. Vemte jednoho autistu, který je strašně chytrý a vyřeší každý závažný problém s tím, že si z ostatními doktory tvrdě vytře... no a do toho se budete přece uhyhňávat nad tím, jak je ta postava zábavná, protože je hold autista a řekne něco, co by normální člověk neřekl... Dobře, tak ať mi potom někdo vysvětlí, jak může doktora, nebo jinak, zodpovědnou práci, ve který člověk musí být svéprávný a naprosto soustředěný, dělat někdo, kdo má autismus??? Jasný je to jen seriál, fikce, ale tady mi to už opravdu přijde naprosto mimo a proto je to pro mě nehodnotitelné. ()

Galerie (3 693)

Zajímavosti (23)

  • Někteří vedoucí pracovníci nemocnice nosí na oblečení zlatý odznak Aeskulapa, starověkého řeckého boha lékařství. Jsou to ti, kteří mají lékařské vzdělání. (sator)
  • Nicholas Gonzalez (Dr. Melendez) pochádza z lekárskej rodiny, jeho otec a brat sú lekári a jeho matka je účtovníčka na rádiológií v južnom Texase (San Antonio). Jeho brat mu pomáhal ako konzultant pri natáčaní. (Game90)

Reklama

Reklama